Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyKonzerv
senior tag
valahol megtalálható a neten, hogy milyen zenéket tartalmaz a játék?
a betétzene kimondottan tetszikHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
hogyan kell kurvázni?
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
hol van az autós meg repülős iskola?
2. résznél vagyok a catarina féle küldetéseknélHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
na intézkedtem sp2 ügyben letöltöttem e frissítéseket a ringyózhoz és megrendeletem az sp2-t cd-n a májkroszofttól
ingyen küldik, úgyhogy no para na meg az xp 64 bitesem is tőlük van, csak nem azt használomHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
lehet, hogy azért nem megy nálam rendesen a játék, mert nincs fent semmilyen service pack?
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
úgy látom félreértelmezték egyesek ezt a hsz-emet Bővebben: link
nem nem megy a táncolás, mert béna vagyok, azé nem megy, mert nem jön elő maga a feladat, mindig visszakerül a piros kör a DJ elé, ha pozitívan válaszolok akkor is, ha negatívan akkor isHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Escape from Tarkov
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest