Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
falcon1
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával küzdök pár napja.
A google maps megnyitásakor eddig a kezdőoldalon Budapestet hozta be, gondolom az IP cím alapján, ami meg is felel a valóságnak (vezetékes internet kapcsolatról van szó.) Pár napja azonban egy vidéki városra pozicionál állandóan. Ha engedélyezem a helyadatok elérését és a jobb alsó sarokban lévő célkereszttel frissítem a helyzetemet akkor is odahúz, illetve a kereséseknél is ezt veszi figyelembe.A böngésző (Firefox) beállításaiban a geo.provider.network.url-t az alapértelmezett google-ről módosítottam a mozillásra, így ha befrissítem a helyzetemet akkor már jó helyen vagyok. De ezt nem jegyzi meg sokáig, ha másnap használom a térképet vagy a keresőt megint a hibás helyet használja a kézi frissítésig.
Mintha a google módosította volna az adatbázisában ehhez az IP-hez a helyet. Tapasztalt már valaki ilyet? Hogy lehetne módosítani/visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest