Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
falcon1
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával küzdök pár napja.
A google maps megnyitásakor eddig a kezdőoldalon Budapestet hozta be, gondolom az IP cím alapján, ami meg is felel a valóságnak (vezetékes internet kapcsolatról van szó.) Pár napja azonban egy vidéki városra pozicionál állandóan. Ha engedélyezem a helyadatok elérését és a jobb alsó sarokban lévő célkereszttel frissítem a helyzetemet akkor is odahúz, illetve a kereséseknél is ezt veszi figyelembe.A böngésző (Firefox) beállításaiban a geo.provider.network.url-t az alapértelmezett google-ről módosítottam a mozillásra, így ha befrissítem a helyzetemet akkor már jó helyen vagyok. De ezt nem jegyzi meg sokáig, ha másnap használom a térképet vagy a keresőt megint a hibás helyet használja a kézi frissítésig.
Mintha a google módosította volna az adatbázisában ehhez az IP-hez a helyet. Tapasztalt már valaki ilyet? Hogy lehetne módosítani/visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest