Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
falcon1
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával küzdök pár napja.
A google maps megnyitásakor eddig a kezdőoldalon Budapestet hozta be, gondolom az IP cím alapján, ami meg is felel a valóságnak (vezetékes internet kapcsolatról van szó.) Pár napja azonban egy vidéki városra pozicionál állandóan. Ha engedélyezem a helyadatok elérését és a jobb alsó sarokban lévő célkereszttel frissítem a helyzetemet akkor is odahúz, illetve a kereséseknél is ezt veszi figyelembe.A böngésző (Firefox) beállításaiban a geo.provider.network.url-t az alapértelmezett google-ről módosítottam a mozillásra, így ha befrissítem a helyzetemet akkor már jó helyen vagyok. De ezt nem jegyzi meg sokáig, ha másnap használom a térképet vagy a keresőt megint a hibás helyet használja a kézi frissítésig.
Mintha a google módosította volna az adatbázisában ehhez az IP-hez a helyet. Tapasztalt már valaki ilyet? Hogy lehetne módosítani/visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest