Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nyomtató topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tud valaki infot addni arrol, hogy hogy tudom meg azt, hogy a driveba feltöltott videok közül melyiket lehet törölni és melyiket nem , tehát melyiknek van másolata a gépen is és ha van az hol?
Mert kaptam értesitést, hogy tele a drive , és megnéztem, hogy olyan filokkkal van tele amit vagy nem akartam feltöteni vagy már nem kell.
Meg ma kivettem a drive szinkronizáciot a képek, asztal és a dokumentumok mappárol és valamiért egy csomo ikonom is eltünt az asztalrol, lehet ennek nincs köze hozzá, de egyéb beállitást nem csináltam azota. -
A gmail fiokban nincs nyomuk, de a telefonon az értesitési mezőbe megjelenik a drive ikonja és ha lehuzom a mezőt akkor kiirja, hogy kik küldték az üzenetet. és ha mobilon megnyitom a drive alkalmazást akkor a menü résznél az értesitések között megtalálom ezeket az üzeneteket.
DE nem nyitom meg öket, nehogy valami akkor aktiválodjon.Viszont se törlési se blokkolási opciot nem találok hozzá.
Vagy, hogy hogyan lehetne korlátozni, hogy ki küldhet értesitéseket. -
tudja valaki, hogy hogyan lehet azt elkerülni vagy letiltani, hogy ismeretlenek küldözgessenek üzenetet a drivera?
Az elmult hónapokban megnövekedett a száma annak, hogy kéretlen, főleg orosz szüveges értesitéseket kapok .
Természetesen nem nyitom meg, de az értesitésnél azt irja, hogy XY megemlitett téged ebben az üzenetben .Kb 10 éve van driveom, de csak mostanában jöttek elö ezek az értesitések.
Ez azt jelenti, hogy valaki feltörte vagy csak probálja a tárhelyemet vagy hogyan tudták meg a cimet?
A drive jelszavát csak ugy lehet megváltoztatni ha a google gmail és egyéb google jelszavamat is modositom, vagy lehet külön is.bármilyen megoldás érdekelne, köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest