Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Ma este én is bekezdem. Tegnap feltelepítettem, beállítottam, kipróbáltam. Nagyon szép volt, szebb mint a GRAW1.
Az AI sajnos nem sokat változott a csapattársaknál:
1. csapattársnak mondom: follow. Megyek a házak mögött, erre az kint grasszál az utcán és lelövik.
2. csapatnak mondom: stop. Felmegyek snperkedni, leszedek egy-két ellenséget, észrevesznek, mennék hátrébb fedezékbe, de nem tudok
, mert két "kedves" csapattárs feljött utánam, beálltak libasorba. Gondolták lőnek ők is egy-két enemy-t engem meg beálldoznak a jó ügy oltárán. Le is lőttek, mert beragadtam előre.
Szóval itt is a megyek előre egyedül óvatosan taktika lesz, ne lőjék már le szegényeket. Családjuk van otthon, virtuális feleség meg virtuális gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mert két "kedves" csapattárs feljött utánam, beálltak libasorba. Gondolták lőnek ők is egy-két enemy-t engem meg beálldoznak a jó ügy oltárán. Le is lőttek, mert beragadtam előre.