Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Robcus
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy van egy inno3d geforce fx 5600-asom, 128 ddr, nem is ez a lényeg, tökéletesen műxik stb. azaz, úgy gondoltam, hogy ráférne egy hűtőcsere, mert nem tetszik a gyári, meleg is kártya... vettem egy titan nevű réz csapágyas ventis hűtőt rá..., ment is minden, de egy idő után elkezdtek a gamek játék közben kilépni, nem fagy, nem szaggat, nem villog, semmi baja, de amikor komoly 3d-re kerül a sor, akkor pár perc után a game leteszi magát a tálcára... a 3dmark ( 2001 és 2003 is ) meg egy-két teszt után leáll és kiírja, hogy a 3dmark blabla teszt nem volt teljes mert 3dmark on windows lost focus, vagy vmi ilyesmi... gondoltam, hátha túlmelegszik a kártya és ez a baj. Na, vissza a gyári hűtő... ezzel már a 3dmark is tovább volt hajlandó műxeni, de minden probléma maradt... elképzelhető, hogy a kelleténél vastagabb hűtőzsír réteget hagytam a chipen és emiatt melegszik??? illetve a melegedés kiválthat ilyen problémákat mint amiket írtam??? mert egyébként a kártyának semmi baja, nem fagy, semmi problem, 2d-ben vagyok akkor 5000 napig itt ülhetnék, ugyebár nem melegszik a kártya... direct x tesztek is hiba nélkül lemennek!!
-
Hold
őstag
MSI GForce FX- 5600 TV Out DVI Outos
Órajelek : 400 MHz GPU 650 Mhz MEM
szerintetek ez jó kártya ? -
existen
tag
üdv
szentetek milyen az fx 5600?jobb mint a 9500pro?
Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING Solid OC White Edition RTX 5080 Új, számlás, 5 év garancia!
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest