- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LanyUs
senior tag
válasz xy.zsolt #85902 üzenetére
És ami extra, hogy mindezt betonon! Nem semmi becsapódás ez ilyen tempónál ( most súlytól függetlenül ). Csoda, hogy semmi érzet nincs térdben, bokában, lábszárban. Kár, hogy ennyire "előre rohantál" tempóban! Én beleegyeztem volna, hogy Te futod a felmérőket, én meg hozzáigazítom az edzéseim
-
xy.zsolt
őstag
válasz LanyUs #85903 üzenetére
Térd, lábszár, boka kellően alapos bemelegítést kap....írtam erről már párszor. Boka és térdkörzést pl futástól függetlenül is csinálok napi 2-3x.....plusz a napi nyújtások (kivéve ilyen tempófutásos napokon) is kondicionálják az említett alkatrészeket IS. Napi 3k séta sem ront a szitun (stravara ez nincs feltolva)....szóval legyen is pöcröfre tempókészen a futómű heti 2x. Tanultam az első 2 szezonom hibáiból, sérüléseiből.
Nekem most felsőtestre izmot kell növesztenem zsírosodás nélkül neked pedig zsírt kell leadni izomvesztés nélkül....totál ellentétes fázisban vagyunk
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Fred23
nagyúr
Új 5k-s PB-m lett. Tudom, hogy itt szar eredmény, de nekem nagy boldogság így diéta alatt. Jelenleg 24% testzsír körül vagyok. A GPS pontatlansága rontott is az eredményemen, a rekortán pálya kerek 1 km valójában.
Legközelebb december végén próbálom ezt az eredményt megdönteni. Napló vége. -
Fred23
nagyúr
válasz xy.zsolt #85906 üzenetére
& zzola & tisn: Köszik!
78.5 kiló vagyok, a célsúlyom 72 kg. Ha azt elértem, a futós eredményeim is biztosan jelentősen jobbak lesznek.
Időnként benézek ide, de nagyon az én szintem fölött teljesít itt kábé mindenki, szóval hamar lépek is inkább tovább.
tisn: Komoly? Rákeresek, mert nehéz elhinni.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
BestSecrets-en vannak jó akciók. Most rendeltem egy Liberate Nitro 2-t.
Az ára:
1/2 Orbán pengő -5000.
Jó deal manapság. -
törölt tag
Itt a vége. Nem jó ez a BestSecret, túl sok az akció. Hó végén meg zsíros deszka.
-
parandroid
félisten
válasz Fred23 #85909 üzenetére
Tessék, hogy ne érezd magad egyedül:
Ezt olyan 1,5 hónapja szenvedtem ki magamból. A (túl)súlyunk is nagyjából stimmel. Fogd fel úgy, hogy van még tér fejlődni!
Szerk.: Jah, nejem meg közben maratont fut. Ez egy ilen kávéház...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tisn
addikt
-
Fred23
nagyúr
válasz parandroid #85913 üzenetére
Haha, ezt tényleg akár én is futhattam volna, pont így megy a 6 km. De nem baj, lesz még jobb, csak ki kell várni. Nálunk feleségem nem annyira szeret futni, inkább túrázós. De azért 30 perces kocogásokra gyakran eljön velem. Ez a maximum.
tisn: Nagy pocakon biztosan lehet változtatni, és talán a térded is lehet még jobb. Az se kizárt, hogy a kettő között is van némi összefüggés.
tomcica: Köszi, de mennyi a Tiéd? 16-17 perc között?
Szerk.: #85918-ra: Durva. Ez az, amikor valaki tehetséges, és genetikailag is valóban alkalmas a sportra. Sokan meg nem, vagy nem ennyire, ezt el kell fogadni, és máris boldogabban versenyezhetnek a lassabban is -mondjuk saját magukkal. Egyértelműnek tűnik számomra, hogy sosem lesz 20 perc alatti 5km-em, de örülni fogok minden kis javulásnak majd, amiért megdolgoztam.[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz Fred23 #85917 üzenetére
Az ozonviz elotti 15:50,de akkor nem igazan futottam 3K-tol hosszabbat,csak beugrottam egy csapattars helyett 5000m-re.Elozo nap toltam 1500m-t,meg aznap 800-at elotte.
Talan a 3000m erdekesebb az edzesen 8:55 volt,mondjuk azon a tavon se versenyeztem,csak kellett a kondi az 1500-hoz. Beszelunk itt ugye 1994-1995-rol.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
-
xy.zsolt
őstag
válasz tomcica #85918 üzenetére
akkorra én már el is felejtettem, hogy hosszútávfutó voltam .....wc-re is autóval jártam, junk food rogyásig, az állandó (heti 5x) dorbézolás az alkohol és cigi is akkor debütált nálam. Időm, kedvem és pénzem is +volt arra, hogy leamortizáljam magam 100+ kg-os vágósúlyra 32évesen (2000ben) kezdtem el csak "visszalapátolni a szart a tehénbe"...de a partyzás+piálás+cigizés 2009ig eltartott így is.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Kicsit hosszabban a vasárnapi versenyről:
Jó volt:
- Időjárás. Tökéletes futóidő, gyönyörű volt az erdő (ahogy elrajtoltunk a kicsit még ködös, de már lombok között átszűrődő napsütésbe az valami mesebeli volt). A talaj pont annyira volt nedves hogy a cipő tökéletesen megtapadjon benne.
- Pálya. A sárga jelzés keskeny, szűk singletrack szakasza szerintem a legszebb útvonal a környéken, imádom. Ilyenkor ősszel pláne. Viszonylag gyors pálya, a lefelékből az utolsó, kövesebb lejtőt kivéve mind tökéletesen futható volt, és a felfelékből is kevés volt a durván meredek (sőt, igazán durva meredek nem is volt). 600m szintet írtak, én 740-et mértem.Nem volt annyira jó:
- BKV : A 22/22A/222 vonal nem volt erre felkészítve, ráadásul valami galiba is lehetett mert aMoszkvárólSzéll Kálmán térről össze-vissza indultak a buszok reggel, köze nem volt a menetrendhez, vártam vagy 20 percet mire jött egy, addigra kb. 3 busznyi ember gyűlt össze a megállóban... (előttem ment el az előző megpakolva, 10 percenként kellene járnia...)
- A célban nem volt semmi frissítés... szóval kitikkadtan megérkezve beállhattál a büféhez a sorba ha nem tettél el innivalót a leadott csomagba, és vehettél magadnak egy doboz sört 800Ft körül A Szépjuhászné megálló oldalán a szokásos vízcsap leszerelve, bent a WC-ben a kézmosó "véletlenül" pont nem működött Arcot mosni sem tudtamNekem jól ment: A lefelék, itt verettem 5 perces vagy gyorsabb tempóval, sokat is előztem. Még a végén a technikás, köves-meredek lefelére is maradt erőm megküldeni, itt hoztam vagy 5-6 helyezést biztosan. A gyaloglós felfelék, itt is hatékonyan tudtam menni, nem hagytam leesni a pulzust, itt is előzgettem.
Nem annyira ment jól: a határeset futható felfelék, az ilyen 3-5% emelkedő - ezek teljesen kikészítettek, az első felén még futottam őket, de 10k után már inkább tempósan sétáltam és a lefelékre tartalékoltam. Ezen valahogy javítani kellene, az ilyen szakaszokon előztek vissza folyton azok akiket a többi részen lehagytam. Jó lenne annyit fejlődni hogy jövőre minimális sétával tudjam teljesíteni.
Statisztikák:
Cipő: Saucony Xodus Ultra - erősen overkill volt ide, nem volt vele gond. Igazából bőven jöhetett volna egy agresszívebb, pattogósabb terep-versenycipő (amim nincs talán a régi Dynafit)
Frissítés: egyszer álltam meg a 15k ponton egy pohár kólára meg egy marék sósperecre, azon kívül 2 gél meg egy liter izo fogyott.
Futás: 1óra 36perc, gyaloglás: 42 perc.
HR zónák: 63% Z3 (high aerob); 20% Z4 (threshold); 15% Z5 (LTHR feletti, Max)"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
tomcica
Topikgazda
Na az meg az utolso 800-as versenyem,amire ugy rendesen felkeszultem 4hettel a 40.ik szulinap elott korosztalban 6.ik legjobb ido volt abban az evben a vilagon.Kivetelesen felvetel is van rola,olyan amilyen.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
LanyUs
senior tag
6 perces km az egy egészséges futótempó! Teljesen rendben van, szóval én emelem kalapom! Az étrended előtt kevésbé, de nem osztom az észt, aki szintén eszik mindent
Ma hajnalban felkeltem és az átöltözés helyett visszafeküdtem az alagsorban a szobabringás teremben. Annyira fújt a szél + bruuutális fáradtság. Most délután pótolom, de a fáradtság maradt, így sokat nem várok el a menettől. Ennek ellenére 90%-os limitet teszek, ha esetleg adja, akkor váltok "turbó" módra...
Rekortánon ( ha lejutok délután ) ilyenkor sok a szülő gyerekkel, de egyik sem mozog. Van chips, szotyi, sok dohányos és nézik, ahogy a LanyUs pörgeti a köröketAlg: ez szép verseny volt Felfelé nálam is lassul, cserébe jöhet Tom a hátamra, nincs jelentősége
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz tomcica #85927 üzenetére
185centi/78kg, lejjebb menni nem akarok, viszont testösszetételt lehetne javítani mert van pici úszógumi, izom meg főleg a felsőtesten alig
WTF bizony, még a verseny nevében is benne volt
Az utolsó 2km-en viszonz nagyon élveztem a lejtőzést, főleg ahogy a haldoklókat előzgettem
Zsolt: A Schönbrunn jó, csináltam is ott 3x3xGloriette kört, de az inkább rövid és meredek... Ráadásul oda csak reggeli futással tudok menni, mert nagyon korán zárják... de igyekszem majd többet menni.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Peterhappy
őstag
válasz ladybug #85859 üzenetére
Őszintén sajnálom, hogy ennyire rossz élmény volt. Szerintem annál rosszabb (sportban) nincs, mikor egy ilyen kivételes esemény, főleg ennyi munka után, ennyire rossz élménnyel párosul.
Teljesen egyetértek Neverrel. Abszolút tiszteletreméltó, hogy csak azért is végigcsináltad, hiába lett folyamatosan a rosszabbnál is rosszabb. Nem sokan mentek (volna) végig ilyen feltételek mellett, óriási akaraterőről és küzdeni akarásról tettél tanúbizonyságot!
Másképp kell tekintened erre a maratonra, mint az előző négyre. Én hiszem, hogy a maga módján talán épp ez a legértékesebb mind közül. Teljes szívemből gratulálok!
-
LanyUs
senior tag
Kapar a torkom erősen, kolléganőm covid, az én tesztem negatív. A 95kg felettiek nevében meg akartam mutatni tisn és a normál testalkatú társaim nevében Amíg tudtam követni az órán egész jól ment, Tom mondta tavaly, hogy 6 kör felett rendben az egybe tempó. Ment 8 is, majd vaksotet, elvesztettem az órát és a tempó érzetet. Látszik is hol csúszott el a kontroll és esik lejjebb a HR. Kár érte! Így megint nem tudtam Tomnak új PB-t adni. Bukta... Pár másodperc hiányzott. Marad a homokozó Pega 39 Pink
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
-
Alg
veterán
Kofuzi @ YouTube: Novablast 4! [link]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
tomcica
Topikgazda
válasz LanyUs #85936 üzenetére
Alakuuuul...majdcsak kiadja mar,hogy az utolso 2km is osszejon probalkozhatsz legkozelebb direkt visszafogottabb elso km-vel is,direkt 4:05-re es onnan probalni tartani.
Abbol is tanul az ember.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
Valahogy nem hozott lazba,arra jo,hogy a learazott NB 3-at megvegye az ember
en mar abban is csak kozepes tempocskaig mereszkedtem,egyszeruen tul sok es puha a talpa gyorsabb futasra.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
ladybug
őstag
Ha majd megértem rá, én is szeretnék egyszer trailt futni.
Gratula a versenyhez.
Peterhappy: Idővel megszépül minden. Ma már sokat rendeztem a gondolataimat és érzéseimet.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Peterhappy #85938 üzenetére
amúgy nekem sem esett le....csak most, hogy LanyUs-nak "kibontottad a zip-et"
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Közben feltöltődött a szokásos amatőrvideo is…
Azaz még töltődik, a nagyobb felbontásokra várni kell még kicsit… (egy órát)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest