- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz danielsz #61250 üzenetére
Én este 8kor indulok melóba. 9kor kezdek, másnap reggel fél 10-ig... Fél 11-re érek haza, kaja, fürcsi, ájulás. 3 után kelek. Már, ha azt ébredésnek lehet hívni, szerintem az éberkóma határát súrolja.
És van, amikor este megyek vissza ugyanerre.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
tomcica
Topikgazda
40 x 100m emelkedo letudva...ez volt a pihenos nap,holnap hosszabb kozos (mondjuk nekem az is pihenos,de azert 25-27km-t megerez az ember,meg a lazat is )
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
-
Zozo0525
őstag
válasz ballazol #61256 üzenetére
Igyekszem óvni de amig ilyen általánosságokat mondanak és nem látott szakember elég nehéz
ja tegnap levelet kaptam a kardiólogiáról hogy hátrább tették az időpontot amikor mehetek vizsgálatra, ez így eléggé gáz..... 2 hónap kevés egy szakorvoshoz jussak?61257 inf3rno fogalmam sincs egyik ember szerint "tökéletes" a másik szerint nem igazán.
ha gondolod elküldöm privátba a laboreredményt én ehhez hülye vagyok -
Zozo0525
őstag
Egy kis vasárnapi kardió
-
tomcica
Topikgazda
Dunakeszi Nike outlet Pegasus 36-os, 16ezer ft...sima fekete,feher pipaval...annyiert nem piiiiz
[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Cece04
tag
Sziasztok,
tegnap teljesítettem az első FM-emet a vivicittan, a hivatalos időeredmény: 2 óra 9 perc,
szóval 6:07-es átlagot sikerült elérni, 6:15 volt a cél, örülök, hogy kicsit le tudtam nyomi, de ez volt a max, kifutottam magam teljesen.
Úgy éreztem, hogy jól sikerült a felkészülés is, meg a ráhangolódás is, evés-ivás, bemelegítés, öltözet megválasztása, egyedül azt csesztem el, hogy a balost picit szorosra kötöttem, de ki lehetett bírni. Meg talán egy picit több folyadékot ittam előtte, így az első pár km után úgy éreztem ,hogy el tudnék menni könnyíteni egyet, de ez szépen lassan elmúlt, nem volt zavaró, cserébe mondjuk szomjas egyáltalán nem voltam.
Az első 7-8 km-et nagyon könnyednek éreztem, egyedül az volt picit zavaró, hogy ahol beszűkült a rakparton a mezőny ott elég sokan lettünk hirtelen és gyakran kerülgetni kellett az embereket, meg ugye 7 km körül bejöttek a váltósok is akik más tempóban voltak, de ez nyilván hozzá tartozik. Aztán 8 km körül kezdtem érezni, hogy kicsit nehezebben megy, de egy fél zselé visszalökött a könnyed állapoba, ami ki is tarott olyan 13-14 km-ig ahonnan érezhetően nehezebb volt fenntartani már ezt a 6:00 körüli tempót, itt már kezdett a hőmérséklet is melegedni, addig ahányszor ránéztem az órára 171 körül volt a pulzusom, onnantól elkezdett szépen felfelé kúszni, aztán beállt 180-ra. Aztán 17kmnél a rakpartról felfordító emelkedő megdobta 188-ra, ott éreztem, hogy kicsit most vissza kell venni, az utolsó 3-4 km már nagyon szenvedős volt, de megérteez az ambit 3 mérése, picivel hosszabbat mért mint ami a valós volt
Jó tapasztalat volt, örülök, hogy neveztem, köszi a tippeket
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
Jofi81
őstag
Megvolt tegnap a Vivicittá, a második hivatalos félmaratonom. A célom az volt, hogy bemenjek 2 óra alá, ezt éppen sikerült elérni. Az elsőhöz képest, amit szeptemberben futottam, majdnem 22 percet sikerült javítani, 6:42/km helyet 5:40/km lett az átlagtempó, miközben az átlagpulzusom csak 163 volt 161 helyett. Számomra ez nagy fejlődés, köszönöm, hogy így ismeretlenül is minden nap motiváltok.
-
-
tomcica
Topikgazda
Mi tegnap kilometergyujtos edzest csinaltunk.
28km benne rovidebb bemelegites + frissites,vetkozes + 8 x (800m @4:10 / 400m@4:50) + frissites,wc stb. + 3 x 5km konnyed fokozos (4:50-4:20). Eltartott rendesenThere are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Never79
tag
Gratulálok mindenkinek az fm-hez.
Chuck Norris milyen volt a Vérkör? Látom straván jót mentél. Valami hasonló idő jó lenne nekem is . Viccet félretéve az elsőt behúznám 10 óra környékén, de "titkos" vágy inkább a 9 óra.
-
ígyvanferi
addikt
válasz tomcica #61111 üzenetére
Tegnap a 12 km-nyi 3:52-es átlaggal nem volt gond, 4x3K felosztásban ment. Innen már szerintem csak a verseny előtti utolsó hosszú edzésen emelném fel 15 km-re a munka részt vagy kéne több alkalommal is azt a mennyiséget hozni? Még 4, esetleg 5 hétvégével tudok gazdálkodni.
Ezt már többiektől is kérdezem: sose használtam még a manuális köridőzést az órán, runalyze pl. átveszi a manual lapst? Ha más nem, Garmin connectben azokat (is) láthatom, gondolom.
Eddig megvoltam nélküle, többnyire ezután is megleszek, de néha azért csak jól jönne. Pl. ennél a tegnapinál, de amikor eszembe jutott, már végülis mindegy volt, ráadásul kapásból azt se tudtam, melyik gombot kéne nyomnom. Csak a bemelegítés közben találtam ki az útvonalat, egy nagyjából 4K kört itt a környéken és bár sokat nem tévedtem, de a pihenők ~800-850 m-re rövidültek, hogy mindig ugyanott kezdhessem a 3K munkát, és a bemelegítés távja sem kerek szám lett, szóval eleve nem egész lappal kezdtem az első ismétlést. Így meg kicsit nehézkesebb utólag a különböző részek statisztikáit összevetni.Bónusz kérdés: nem igazán van jelentősége a gyakorlatban, de ha már így elgondolkodtam rajta, felmerült és mivel nincs vele tapasztalatom, nem világos: ha pl. 1500 m-es köröket szeretnék rögzíteni, akkor az automata köridőzést az alap 1 km-ről 2-re érdemes állítani, hogy ne szóljon közbe és vágja el az 1500 m-t egy automata lap rögzítéssel 1000 m után?
-
Agony
aktív tag
válasz ígyvanferi #61273 üzenetére
Az már szép átlag... mi lesz belőle 1:20-as FM? Szerintem ha utolsó erős edzésben benne van 15K céltempó, akkor menni fog a versenyen is, annál tovább kár menni, nehogy épp a versenyre essen szét a szekér.
A kérdésekre válaszolva:
A Runalyze átveszi a manual lapokat is, tehát nyugodtan nyomhatod, látszani fog külön körként. Automata kör kapcsán meg jó amit írsz a 2000 méter is megoldás vagy ha fixen kinyomod az automatikus kört.
De csinálhasz egy edzést is a Connectben, pl. ha fixen 3K a tempó és változó a pihenő, akkor belövőd 5x3000@3:50 -re a futás szakaszt, a regeneráló/pihenő szakaszt meg beállítód a "Lap gomb megnyomásáig" lehetőségre, aztán mindig akkor kezdődik a tempó, amikor indítod.
Start with a whisper, end with a scream!
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Never79 #61272 üzenetére
Köszönöm kérdésedet, szombaton nem volt olyan TT ami érdekelt volna azért voltam. Először én is úgy mentem neki, hogy legyen meg 10 alatt, most nem terveztem semmit. Aztán úgy 50 után felhívott a barátom, hogy ha megdöntöm a rekordomat meghív egy sörre, megnéztem, hogy ahhoz az időmhöz képest nagyjából 3 perccel voltam előrébb, próbáltam egy kicsit gyorsítani, hogy biztos meglegyen.
A 9 órához szinte végig futni kell, csak addig álltam meg, hogy vizet utántöltsek, a nagyobb emelkedőkön ahol futva sem lettem volna gyorsabb felgyalogoltam. Plusz nehezítés volt most, hogy sokkal több bedőlt fa volt mint általában szokott.
Útközben megettem egy szalámis zsemlét, egy meggyes párnát, egy zabszeletet, egy kis csokit, egy kókuszrudat, egy banánt, három magnézium és másfél só tablettát, egy l-carnitint az elején. Megittam 4l vizet, 0.75l kólát, egy energiaitalt. Az utolsó pár kilométeren azt éreztem, hogy mindkét vádlim csak hajszálnyira van, hogy begörcsöljön, olyan nagyon picit elkezdtek összeugrani, próbáltam minél nyújtottabb lábban futni, és benyomtam egy zselét is, végül megúsztam.
Ha áttérnék a turista frissítésről valami tudományosabb futósra, meg ha lett volna a rajtban egy rötyi biztos tudnám még javítani kicsit az időmet de így is teljesen meg voltam elégedve. Nagyon kellemesen elfáradtam semmi szenvedés nem volt, nagyjából mostanra kezd elmúlni az izomlázam.Amikor mentem néztem, hogy a VTM már ki volt szalagozva, gratulálok én is neked, meg a sok félmaratonhoz!
-
inf3rno
nagyúr
Én végül úgy döntöttem, hogy megnézetem a lábam egy orvossal. Most már 2 hét lement március 15 óta, és bár javult, de nem valami sokat.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
ígyvanferi
addikt
Ne viccelj, dehogy is. 1:22-vel kezdődjön, szóval legyen PB, csak ennyi a cél (1:23:03 a PB-m). Azért sem akarok nagyot álmodni, mert ezt egy nagyon kellemes felhős, 12-14 fokos délutánon futottam egymagam egy tökéletesen sík, gyönyörű sima aszfaltos, gyakorlatilag tökegyenes töltésen. A FM verseny meg május végén lesz (vagyis simán lehet akár 30 fok is...), sok ember, elég kanyargós útvonal, ilyen-olyan aszfalt-beton váltogatva, szóval nem igazán ideális. Meglátjuk. Addig még úgyis lesz egy UB, ahol egy 1 órás "time-trial" a cél felmérőnek.
Köszi, nem tudtam, hogy ilyen opció is van az edzéstervezőben, de ez elég sokat segít. Ki fogom próbálni. Eddig nem használtam, mert sose tervezem meg egész pontosan méterre, ismétlésszámra még az ilyen fontos edzéseket sem előre. Csak egy alap váz van eltervezve, amit teljesíteni szeretnék, de van benne rugalmasság bőven. Ami nyílván nem túl jó, de mégis kell ez a mozgástér, elvégre csak egy hobbifutó vagyok, ha too much valamiért, akkor rövidítek, kiszállok, lassabra veszem, stb. Persze most is megvolt a fejemben, mit szeretnék, de az csak 3 db 3 km céltempós ismétlésre korlátozódott, amit mindenképp meg kéne csinálnom. Aztán menet közben éreztem, hogy jól megy, akkor gondoltam 4.-nek 2 km-t megyek, majd a 3. végefelé döntöttem el, hogy a 4.-re is végigfutom a 3 km-t. Ezek miatt az edzéstervezőt sem használtam még sosem, nem szeretem ha bekorlátoz. Igazából nem is tudom mi van, ha valamiért kevesebb távot/kevesebb ismétlést (vagy akár többet) csinálok, mint ami a megkreált edzésben szerepel. Gondolom át lehet ugrani részeket (hogy plusz ismétlést hogy kezel, azt kevésbé tudom így látatlanban elképzelni), ha rövidíteni szeretne az ember. Majd utánaolvasok, aztán lehet kipróbálom.
De pl. a PacePro feature-t sem tervezem használni versenyen sem, bár minden review-ban kiemelik, mennyire király dolog. Anélkül is csak egy minimális matematika kell menet közben, hogy tudja az ember, meglesz-e a PB az átlagot tartva. -
ígyvanferi
addikt
válasz Chuck Norris #61275 üzenetére
Csekkoltam most én is stravan, mert nem tudtam pontosan, miről is van szó. Nagyon komoly menet ismét, le a kalappal!
Lesz most szombaton a Gerecsében egy terepfutóverseny, a decathlon szervezésében. Ami miatt igazán szimpatikus, hogy még a 24 km-es távra is csak 2500 Ft a nevezés. Nem tervez valaki menni közületek? Én erősen gondolkodom rajta. Ami miatt még vacilálok, hogy ebédre vagyunk hivatalosak aznap, így elég sietősre kéne venni a futást, hogy időben visszaérjek Pestre. Végülis a közepes, 15 km-es táv is opció, bár annak a mezőnye meg fél órával később rajtol.
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz ígyvanferi #61273 üzenetére
10-14 nappal szamolj az utolso combos speci edzes es a verseny kozott (egyenfuggo).Ha van meg 5heted,akkor meg egy belefer,de eleg egy 10km egybe futott tempo..akar mini fokozos is lehet 4:00-3:50.
Nekem ha 5hetvegem lenne akkor a masodikra es negyedikre tennem ezt a munkat.Masodikra hosszu laza,benne 10km tempo 3:55-os folyamatos futas,vagy 4:00-3:50 fokozos. A negyedik hetvegen pedig a 15km-es minoseg darabolva pl 3x 5km celtempon.
Utana mar szeded le a heti km-t,a hosszut is esetleg lazan lecsurgod.Rovid eles tempo es nehany resztav pedig ami fenntartja a format az utolso 10-14napban. Ilyen 2x 2km(celtempon eleg)...2km+1km+500m (gyorsulo letra)... 5 x 400m neked kb 3:45-3:40-es iramon stb.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Agony
aktív tag
válasz ígyvanferi #61277 üzenetére
A vezetett edzésben bármelyik szakaszt át tudod ugrani a LAP gombbal, akkor kezdi a következőt, szóval ez nem gond.
Ha bizonytalan vagy az ismétlésszámban, de mondjuk ötöt fixen mennél, a hatodik kérdőjeles, akkor csinált meg úgy az edzést hogy 7x1000/1000, aztán az ötödiknél meglátod folytatod-e, mert menet közben új ismétlést már nem tudsz hozzáadni, ellenben az edzést bármikor meg tudod szakítani. Ha mondjuk a harodik 1000-be már csak 2 percet tudsz belefutni, akkor ott lesz egy pl. 530 méteres kör, aztán annyi.
A PacePro amúgy baromi jó funkció én azt szeretem használni, de nem feltétlen azért hogy tudjam mennyivel kell futni, inkább azért hogy ne vigyen el a lelkesedés. Meglódulsz az elején észre se veszed azt beszalad az első 1000 pl. 3:30 alá és már indul a savasodás. Úgyhogy én ezt inkább korlátnak használom.
Start with a whisper, end with a scream!
-
tomcica
Topikgazda
-
Never79
tag
Még 1x gratu. Én most VTM-en csak minimaraton edzést futottam, bátyámat kísértem, de jó volt.
Volt az a nagy szél 1-1,5 hónapja elég durván megcibálta a fákat a Vértesben, meg nem is takarítják annyira, mint a Gerecsét.ígyvanferi: az a Turul Trail jelenlegi útvonala (azt hiszem), elég gyors pálya , csak 2 nehezebb emelkedő van benne. Az egyik pont az elején a Siratófal, ennek az eleje majdnem négykézlábas történet, a másik meg Vértestolna után. Az hosszan emelkedik, de a pálya többi része gyorsan futható, lehet nyomatni.
Nekem 3 hét múlva Muzsla trail, viszont tegnap faxán 38,5 fokos lázzal fetrengtem, meg folyton f@stam. Az utóbbi 1 évben minden megtalál. -
inf3rno
nagyúr
válasz Zozo0525 #61280 üzenetére
Hát én is. A maratont megnézem, hogy vissza tudom e mondani, vagy az is lehet, hogy elajándékozom a nevezést. No legalábbis most full esélytelennek tűnik. Várok még egy picit a visszamondással hátha csoda történik, meg kérdezősködök, hátha ismerősök, rokonok közül van, aki elmenne rá.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
törölt tag
válasz inf3rno #61286 üzenetére
BSI esemény Volt már szerencsém ilyenben… Egyáltalán nem engedték az atruhazast.
Ha nem tudsz részt venni egy eseményen, lehetőséged van nevezésed lemondására. Ez esetben a befizetett nevezési díj nem veszik el, részben felhasználható a lemondást követő év december 31-ig.
Két lemondási határidővel léphetsz vissza az eseménytől:
Ha visszalépésedet az esemény előtti 6. hétig teszed meg, akkor 1000Ft levonása után a díjad jóváíródik az egyenlegedben.
Ha visszalépésedet az eseménytől számított 6. héten belül, de legkésőbb az esemény hetének szerda éjféli időpontjáig teszed meg, akkor a befizetett nevezési díjad 20%-a levonásra kerül a többi pedig jóváíródik az egyenlegedben.
Mindkét jóváírt összeg a lemondást követő év december 31-ig használható fel nevezési díjként az eseményeinken. -
flash-
veterán
Xiaominak van olyan gps órája ami interval edzésre alkalmas? Tehát pl 2perc seta 1perc futas, stb jelez mindig. Vagy egyéb hasonló budget óra van ami tud ilyet?
-
parandroid
félisten
válasz flash- #61290 üzenetére
Igen, használt Garmin FR235. 20-30k között kesz egy fasza órád, ami mindent tud, amire egy hobbifutónak szüksége lehet. Hagyd a kínai szemetet a kínaiaknak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bajnokpityu
félisten
válasz flash- #61290 üzenetére
biztos, annyi sok tipusuk van, 100ból 2-3 használható biztos akad.
ami nálam járt (10-140e között) vagy a GPSe volt fosch, vagy a lépésszámolója (tehát giroszkóp), vagy a pulzusmérése. hát nemtom...
nekem mindhárom funkciót kiválóan tudja a galaxy watch 1 (4 éves) és a 245 is.
GW1 et használtan már lassan kilóra mérik.eladó topping dac
-
Maximum1
őstag
válasz parandroid #61291 üzenetére
Jó de most lehet kuponozni a spárban, azt meg szeressük...
-
Zozo0525
őstag
vótmá?
KIPCHOGE -
parandroid
félisten
válasz Maximum1 #61293 üzenetére
140k egy hüvelyvaccs? Baszki, annyiért már egészen brutálisan rendes órát is lehet venni. 3 éve a Fenix5-öm került ennyibe akciósan, pedig akkor még kvázi kurrens modell volt (épp akkor jött ki a 6).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz ígyvanferi #61278 üzenetére
ígyvanferi, tomcica, Never79 köszönöm a gratulációkat, jól esik fiatalabb és sokkal gyorsabbaktól ilyet hallani
@ígyvanferi ott vannak a pekaks-ek, most éppen a pilisben, azokon akár ingyen is indulhatsz ha nem kérsz érmet.
-
ígyvanferi
addikt
válasz tomcica #61281 üzenetére
Köszi!
Összesen 8 hétvége van még a versenyig, csak abba a 4-5-be, amit írtam, nem számoltam bele az UB-t, a 10K felmérőt, meg egy-két terepzést, amit beiktatnék még, amolyan örömfutás jelleggel, hogy ne csak a "munka" legyen.
Szóval akkor az alapján, amit írtál a terv a hétvégékre: 1., azaz mostani hétvégén terepeznék (kb. 20, max. 25 km), 2. 10 km egybe tempó, 3. lazább hosszú, 4. 7x 1K/1K váltogató, élesen futva a pihenőket is, 5. hétvége UB, ide terveztem egy 1 órás 15 km-t sík részen, a többi szakaszt, amennyi jut, még nem tudom, csak kocogom, 6. hétvége laza hosszú, 7. hétvége lenne a 3x5 km céltempón, 8. hétvége már semmi durvulás, 9. hétvége verseny.
Valami ilyesmi. Nem túl szétszórt, össze-visszás? Igyekeztem valamiféle kompozíciót adni neki, meg a jó kis tölcsérünket is szem előtt tartani. Mondjuk ha ez így végigmegy, a versenyt már csukott szemmel is megoldom. -
ígyvanferi
addikt
Köszi a tippeket! Így már egész szimpatikus ez az edzéstervező funkció. Majd a PaceProba is beleásom magam jobban. Ami nagyon bejött feature, az a ClimbPro, tök jó kis segítség, ha szintes terepen megy az ember (persze előre megrajzolt, navigációra beállított útvonal kell neki).
Még jó, hogy most tervezgetem a Corosra váltást. Persze ezeknek a fancy feature-ök egy részének megvan az alternatívája ott is. Climb-, meg PacePro mondjuk pont nincs tudtommal.(#61284) Never79: akkor ez egy tökéletes terep a versenyferrari színű Terra Kigeremnek.
Jobbulást neked!(#61296) Chuck Norris: alapvetően elvagyok saját útvonalakkal, vagy akár az instant körök valamelyikén, de most valahogy szervezett eseményen mennék egyet. A szokásos nevezési díjak viszont mindig elriasztanak.
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz ígyvanferi #61297 üzenetére
Ez igy jo,nem kell ezt jobban elbonyolitani...azok a hosszu lazabb koztes hetvegek pont jok,hogy kicsit mentalisan is feltoltodj (ahogy irod "ne csak a munka legyen")
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz bajnokpityu #61292 üzenetére
köszi mindkettőtöknek a tippet, feleségemnek gondoltam, ritkábban futna szerintem heti párszor pár km, erre akkor gondolom egy használt is bőven elég, de én még a brytonon is gondolkodok mert kerékpározni is szoktunk (jelenleg gyakrabban ) , futásra van valakinek tapasztalata ezekben? illetve a fenti órák (Garmin -GW) is tudnak edzésprogramot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest