- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
válasz inf3rno #28366 üzenetére
Igen nagyrészt ez volt benne...Ha egy nagy kör van, akkor azt tuti végigbírom, ez 100%! De ez volt a 3. versenyem ott, még soha nem okozott problémát! Azért az esztergomi a fő éves felmérőm, mert ott kezdtem 3 éve, ott volt az első igazi versenyem... Nem szeretném lecserélni!
Akkor nagyon megizzasztott, megfogadtam, hogy egyszer szörnyű bosszút állok! Most is én maradtam alul..
Nem egy tömegrendezvény, de azokat én nem is szeretem, elveszel a semmibe a tömegben! Itt meg ismerős arcokkal versenyezhetsz évről- évre egy elég jó kis pályán, jó kis emelkedőkkel tarkított változatos terepen. Így van értelme felmérni az éves fejlődést.Csak ugye pont ezzel a dologgal nem számoltam, ami történt. Ha még 5 percig kitartok és kijutok meszebbre, akkor már mindegy lett volna! Még a pályát is lerövidítették idén, az is bosszantott.. Hát ez vagyon..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest