Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
na akkor most amint látod az adatlapomon AKG K 99 fülesem van, viszont majd akarok egy AKG K 142 HD-t viszont ennél feljebb árkategóriában semmiképp nem mennék fülest illetően.
Hangfalakról még nem mondok semmit, az még a tábolabbi jövő lenne.Zenei ízlésem is vegyes, mivel hallgatok én rockot, house-t...
Viszont azért kínlódok én itt a topicban, mert amikor a Xonart ajánlották azt mondták h feleselges többet költeni hangkártyára, mivel nincs annyi különbség köztük, mintha azt a pénzt mondjuk egy fejhallgatóra költeném
tehát a hangkártyák között van század, ezred % különbség, viszont a fülesek, hangfalak között akár 2-10% is lehet.
ugye az ezred % különbséget te sem hallod meg?tudom h fárasztó vagyok, de már leírtam h nem szeretnék mellényúlni.
lenne a Xonar D1-nek USB-s változata nem cicomáznék itt (nem tudom az U1 mennyire butított)mind1 majd ha lesz hozzá pénzem visszajövök ide titeket idegelni
egyébként tetszik a link, iylenre gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érkezik a Syberia: Remastered
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest