- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
válasz Terrayon #9550 üzenetére
Aha. A trafó alá és fölé tegyél szivacsot, és húzd meg a csavarját. A potit valószínűleg cserélni kell, pl. az SOS Electronic-nál van motoros ALPS Blue 8 ezer Ft körüli áron, de nem tudom, ilyen kell-e bele. Más ötletem most nincs sajnos.
2 nickneved is van itt PH!-n?[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Deadzone41
őstag
létezik olyan szoftver ami a sokpontegyet virtuális térhangá alakítja fejhallgatóra célhardver nélkül? jó lenne néha filmeknél meg játékoknál. esetleg valami VLC plugin filmekhez? vagy ha ilyen kívánságaim vannak gémer hangkari kell?
-
Bodz
nagyúr
válasz Deadzone41 #9553 üzenetére
Filmhez Potplayer. Van benne Dolby Headphone funkció. Itt mindig fenn van a legfrissebb angol verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Ákos97
aktív tag
Megnéztem, a D2X-emben PCM1796 van, a HRT MSII+-ban pedig 1794-es.
Az 1794-es ezek szerint jobb lenne?
Meg úgy az MSII plus jóval jobban szólna a D2X-tól, megéri megvenni később? -
bkercso
nagyúr
Aszinkron vagy sem. Ha igen, akkor az órajel jittere. Ha nem, akkor is szokott lenni órajelregenerálás, annak mekkora a jittere. Aztán a táp mennyire stabil. A HRT-ben pl. trafó van, az készíti a neg. tápot, ha jól láttam. Ill. A 1794 áramkimenetes, tehát az IV konverter is számít. Szóval tényleg minden. Kondenzátorok minősége is.
Az árat a kereslet és a kínálat határozza meg. A HRT anyagköltsége kiskeráron szerintem 15k körül lehet, ha össze akarnád rakni.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Bodz
nagyúr
válasz Deadzone41 #9565 üzenetére
Az lesz az. A Position csúszkával lehet játszani, úgy javulhat a helyzet. A Virtual Headphone alatt ott van a Virtual Dolby Decoder, az talán kevésbé lesz sokkoló. Meg erősen fejhallgató függő is a dolog. Van amivel nagyon fos bármit is csinálsz.
Érdekes amúgy, hogy a Potban lévő DH meg sem közelíti a Xonar DG Audio Centerében lévőt.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bkercso #9561 üzenetére
Az lehet, hogy ennyi lenne az alkatrész (de már századjára írom le): a TAS1020B programozását nem tudod megoldani és valószínűleg 20 év high-end fejlesztés gyakorlata sincs az kisujjadban.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Bodz
nagyúr
Na, hogy borzoljam kicsit az idegeket...
Nem akar valaki ilyenBeyer A1Hlly kitet venni és elmesélni, hogy milyen? -
contaxg
veterán
válasz bkercso #9571 üzenetére
Szerintem nincs, de igazából nem értek a gyengeáramhoz (viszont Paksra mehetnék a szakmámmal ).
De a lényeg: a HRT nem mond semmit, a Halide és mások egy zsák pénzt fizetettek a Wavelength-nek azért, hogy a TAS1020B egyedi szoftverét megkapják. Építgetős, fejlesztős cimboráim szerint ez a lelke ezeknek a cuccoknak. Állítólag az EMU is használja ezt az IC-t de közel sem szólnak olyan jól a cuccai mint ezeknek a cégeknek a termékei.
A gyári dokumentáció alapján nem lehet a programozást elvégezni, mert nincs róla semmilyen infó. Komoly hifis cégről tudom, hogy egy hét után kidobták az egész projektet mert rájöttek, hogy a fellelhető adatok alapján (net, stb) nem lehet a programozását megoldani! Vettek valahonnan egy kész OEM-t és azzal szállítják mostanság a termékeiket.
Saját bevallásuk szerint(!!!) ezek közel sem szólnak olyan jól mint pl. a Wavelength megoldása.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
senior tag
válasz bkercso #9571 üzenetére
Ahogy nézem, ez egy mikrokontroller, így teljesen üresen kapod. Példaprogramokat C-ben kapsz hozzá, de az nem hinném, hogy elég az üdvösséghez.
A jó öreg Intel 8052 kompatibilis processzormagot tartalmazza. A testvérével a 8051-essel sokat dolgoztam már, de nem audiós felhasználásban.
contaxg: Biztosan nem egyszerű egy jó szoftvert írni egy DAC-hoz, de ez sok egyéb mikrokontrolleres műfajban is így van. Viszont a programozását meg lehet oldani, mivel megvan az utasításkészlete, van hozzá fordító, és a teljes manual az összes perifériával, regiszterrel, mint minden más kontrollernél Szerintem az említett cégnél rájöttek, hogy nincs meg a megfelelő fejlesztő csapat, és egy ilyen kompetenciát kiépíteni meg nem kevés idő és pénz. Így megvették készen az egészet.[ Szerkesztve ]
-
NoiZz
tag
üdv
a bravo v2 és a prodigy hd2 közé szeretnék egy jó RCA kábelt és nem szeretnék egy vagyont költeni rá , mit ajánlanátok?
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #9580 üzenetére
Egyszer megkérdezték a főrabbit, hogy ki a zsidó?
A válasz rövid volt és egyszerű: az, aki annak vallja magát!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
fi:zi'k
nagyúr
Vélemények erről?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fi:zi'k
nagyúr
Kössz!
Tiszta haszon volt ide beírni.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
dudika10
veterán
válasz baluka26 #9593 üzenetére
Olvastál valamit a toppingokról? Vagy mi alapján?
Én még nem találkoztam egyel sem és engem is érdekelne, hogy mit tud.fi:zi'k: én nem találkoztam velük, nem olvastam róluk még, és most gyors keresgetés után se lettem okosabb.
(#9597) baluka26: na jó, a muslinadot én is ismerem.
De ez nem jelenti azt, hogy jobb is mint a másik kettő.
Bár a hangfalerősítős változatnak csak akkor van értelme, ha hangfalat is rákötne az ember. Engem a DAC+amp kombó érdekelne.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Superlux HD440-hez kellene nekem egy erősítő. Ki mit ajánl?
Samsung Galaxy S3 Marble White
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest