- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Daniel Alves
őstag
Közben rálestem a fuji support oldalára és ott a launch manager csak vista x32-t támogatja Kíváncsiságból leszedtem de semmit nem frissített a gépen....
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
A heten vasaroltam egy FUJITSU SIEMENS Amilo Pro V3505 notit mivel eleg jo arban jutottam hozza. Viszont lenne 1-2 kerdesem amiben remelem tudtok valaszolni.
Szoval gyarilag XP volt rajta abbol gondolom mindezt hogy a noti aljan ott a serial. Viszont mar az elozo tulaj is win7-tel hasznalta en pedig ujra raktam szinten win7-et toltam fel. Most jon az elso kerdes.
Amikor felment a win7 mindent megtalalt automatikusan. Semmi drivert nem raktam meg fel ra. Vagy most akkor szedjem le a netrol a dolgokat es rakjam fel egyesevel? Ha igen akkor hol talalok win7 drivereket mert ezeket sem talaltam most sehol. http://www.drivershq.com/Drivers/Fujitsu-Siemens/Amilo-Pro-Series/V3505/24971/48947/50949/Drivers.aspx+a mai nap 10 masodpercig a kepernyo elkezdett vibralni vagyis olyat csinalt hogy hol erosebb hol kevesebb volt a fenyero de utana automatikusan visszaallt.
Remelm tud valaki segiteni.
elore is koszonom.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest