- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok, lehet tudni, hogy egy PI3525-ben milyen típusú a cmos elem/akksi? Ha sima CR2032-es, akkor jó lenne, de ha egyéni akksi van benne, akkor szívás...
Köszi
-
looser
addikt
Néha úgy indul, hogy 'hard disk drive couldn't be initialized', most a legújabb pedig az, hogy 'upper memory couldn't be initialized 1F'.
Egy memtest86-ot futtatok rajta, ha hibát jelez, megvan a ludas, remélem nem az alaplap, mert akkor lehet új gépet venni (eddigi tapasztalatok alapján 50-100e Ft-ot kérnek el egy alaplapcseréért). -
looser
addikt
Úgy néz ki, valami hardveres gond lehet, talán a merevlemez vezérlő? Volt, hogy újraindítás után a nyitóképernyő (FuSi felirat + indítási opciók) összekavarodva jelent meg és nem is ment tovább. Kipróbáltam egy szintén eredeti oem WXP telepítővel (SP2-vel integrált), ott szépen végigment a telepítő, de a rendszert már nem tölti be... Egészen hajmeresztő
-
looser
addikt
Sziasztok! Elsőként leszögezném, tudom, hogy van Esprimo topic, csak annak a látogatottsága igen alacsony, ezért próbálkozom itt
Egy Esprimo 5535-ről lenne szó. Meghalt a hdd, vettem egy újat, s az eredeti Vista helyett egy WXP PRO HU 32bit kerülne reá (eredeti). De sajnos a filemásolás utáni újrainduláskor már nem tölti be a rendszert a folytatáshoz. Van ötletetek? A biost frissítettem, lehet, hogy nem kellett volna. Ennek a notinak SiS az alapja, az ott található sata&raid vezérlőt integráltam az alapból sp3-as telepítőbe, látja a hdd-t, meg is formázza, felmásolja a fileokat, újraindul és mindössze egy, a bal felső sarokban villogó kurzor tudatja, hogy menne ő, de valami gikszer van. Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest