Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigmasterg #107676 üzenetére
Ja, közben rájöttünk. Az sem lehet olyan bánat, a wide kamera azonos, és a simához képest ebbe is van tele.
-
-
-
válasz
oroszLajos #107667 üzenetére
Mi 11 Ultra van normális eladó egyáltalán?
-
-
válasz
Elit3Zotya #107613 üzenetére
Hát igen, nekem nagyon hiányzik a 2x. Az optikai.
-
válasz
Elit3Zotya #107605 üzenetére
Jut eszembe, neked nem hiányzik a Note-ról Portré módban a valódi optikai zoom?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
bigmasterg #107466 üzenetére
Igen amit Zotya linkelt azon egyértelműen látszik, de én az enyemromől beszélek. Láthatóan gyengébb mint a snapdragonos.
-
-
-
válasz
Elit3Zotya #107420 üzenetére
Persze, hogy elkerulte a figyelmedet, mert akinek volt egy kis esze már nem vett ilyet
-
válasz
philoxenia #107415 üzenetére
Azt hittem a totalcarhoz ment a mobilarénás csávó
-
válasz
Elit3Zotya #107361 üzenetére
A két kép azonos. Mármint nem tudnám megmondani melyik melyik.
-
-
-
válasz
Elit3Zotya #107339 üzenetére
Nekem exynosos van, majd hozok képet. De úgy érzem nem nagy lépés Note 10-ről.
-
-
válasz
Gabengocia #107332 üzenetére
Ó igen, a hőskor. Gondolom ezeket a prohardver agyontömörítette és leméretezte.
-
válasz
Zsombor99 #107289 üzenetére
Azért illene teljes felbontási méretben fotózni
Érteni vélem a lényeget, telefon kinelzőre meg 20 colos monitorra elég. De mondjuk egy picit nagyobb fényképet nem tudsz nyomtatni belőle, valamint én szeretem nézegetni az apró részleteket.
Ahogy írtam már előzőleg, egy három éves telefon mint pl az S10/Note10 nekem bőven megfelel, erre az egyel újabb verziójuk kevesebbet tud... -
-
Ártatlanul lecseréltem a Note 10+ mobilomat egy Note 20 Ultrára, de nagyon úgy fest kamerában downgrade volt. Igaz a garancia miatt választottam újabbat, mert az előzőről hamarosan lejár.
Portré mód béna, mert a 2x zoomja kamu, csak belenagyít főkamerával. Az 5x zoom csak verőfényes napsütésben működik, amúgy meg kívágja csak a 108mpx képből... És a legjobb. Adobe Lightroom képtelen HDR-ben fényképezni ezen a modellen. Abszolút csalódás. Igaz, hogy a gyári automatika jobb mint az előző telefonon, de én nem csak point and shootolni akartam volna...
Milyen alkalmazással lehet még nyers HDR képeket lőni? És azért ide írok mert a másik topikot a kutya nem látogatja. -
válasz
Elit3Zotya #107244 üzenetére
Hát lehet, hogy ezzel kezdeni kéne valamit
-
válasz
Elit3Zotya #107239 üzenetére
5x volt
wat?
-
-
-
Ha szembe fényben beködöl a kép egy része a kamera előtti plexi miatt az normális? Itt jól látszik, pedig direkt megtöröltem. [kép]
Érdemes lenne cseréltetni a hátlapot? Note 20 U -
-
5x telekamera mire jó? Portréhoz túl sok, távcsőnek kevés
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Samsungok tudnak raw hdr-t lőni? Mi az az új mód amit csak az ultrák tudnak?
-
-
Micsoda dráma.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Elit3Zotya #106646 üzenetére
Hdr kicsit más mint az ai.
-
-
-
-
-
-
-
-
A Galaxy Note 10+ telefonom azért csinál hitvány képet mert sokkal kisebb benne a szenzor mint az utódjaiban? Fizikailag is sokkal kisebb a kamera modul mint mondjuk egy S20-ban. Látványosan részletesebb lenne a kép, ha ekkora rekesz méretek mellett nagyobb lenne a szenzor?
1/2.55" és f/1.5-2.4 -
-
válasz
Elit3Zotya #106545 üzenetére
Gyári elég ergya ezen az összehasonlításon.
-
-
válasz
Elit3Zotya #106504 üzenetére
Még mindig nem tud auto hdr-t, vagy miért égette szét a világosabb részeket?
-
-
válasz
Elit3Zotya #106428 üzenetére
Ez is igaz, szerintem sem mindegy. Én úgy gondolom, hogy 30-70 arányban a szoftveren van a hangsúly. Na de lépjünk tovább
-
válasz
Elit3Zotya #106423 üzenetére
Nem akarok belepofázni, de ha te azt hiszed, hogy elkészült jpg képből bármit is meg fogsz tudni a szenzor képminőségéről, akkor tévedsz. Még ha nyers képeket hasonlítgatnál amik azonos időben készültek, akkor kussolnék, de így teljesen rossz irányba viszed a topikok.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ami az új S szériában tetszik, az az, hogy pro módban mindegyik kamera választható. Régebbi készülékeken csak normál meg a nagylátó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest