Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BloodPandus

csendes tag

válasz blasko92 #8873 üzenetére

Megmondom/írom őszintén, ezek a ranghülyeségek már egy pár éve hidegen hagynak.
    Meg más hülyeségek is...
    Néha elgondolkozom ilyen dolgokon (inkább elmerengek), hogy milyen agymosott hülyéknek áll mostanában a világ, utána vállat vonok, és foglalkozom a magam dolgaival.

Szégyen és gyalázat, hogy a mostani fiatalságnak mennyire nem számít semmi olyan értéknek, ami nekünk akkor a becsület legalapvetőbb dolgai voltak.
    Ennyit változott a világ, és a személyes nézőpontomból azt kell mondanom, hogy nagyon nem előnyére.
    Viszont változtatni nem tudok rajta, nem is akarok, csak néha a mai fiatalság helyett is bánom azt a rengeteg lehetőséget, ami által becsületes, gerinces emberré lehetne válniuk.
    Ez sajnos ma már nem divat.
    Tudom, hogy nagyon sokáig fogok élni, ezért (is) próbálok mindent úgy csinálni, ahogy a saját erkölcsi kódexem és a szívem diktálja, mindent pontosan-szépen, legyek büszke arra, ami kikerült a kezem alól.

Idővel, majd az utolsó bölények közé fogok tartozni, de lassan eltelik az én időm is, és kihalok én is, és a fajtám/generációm is.
    A világ pedig pont leszarja, hogy elmentem, és megy tovább ezen az eszeveszett, semmibe vivő úton, mint egy ámokfutó...
    Sok civilizáció volt előttünk, aki így gyalogolt a megsemmisülés felé, mit sem sejtve a valós útjáról, és nem a mienk lesz az utolsó.
    Én azt gondolom, most az a dolgom, hogy amihez értek, azt csináljam és tanuljam meg becsülettel, lehetőségeimhez mérten a legjobban, a többi pedig nem rám tartozik, legalábbis az én jelenlegi szintemen nem.

Ebbe még belemehetnénk jobban is, de ennek az oldalnak nem ez a témája, tehát nem fejtem ki bővebben.
    :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák