- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodPandus
csendes tag
válasz blasko92 #8873 üzenetére
Megmondom/írom őszintén, ezek a ranghülyeségek már egy pár éve hidegen hagynak.
Meg más hülyeségek is...
Néha elgondolkozom ilyen dolgokon (inkább elmerengek), hogy milyen agymosott hülyéknek áll mostanában a világ, utána vállat vonok, és foglalkozom a magam dolgaival.Szégyen és gyalázat, hogy a mostani fiatalságnak mennyire nem számít semmi olyan értéknek, ami nekünk akkor a becsület legalapvetőbb dolgai voltak.
Ennyit változott a világ, és a személyes nézőpontomból azt kell mondanom, hogy nagyon nem előnyére.
Viszont változtatni nem tudok rajta, nem is akarok, csak néha a mai fiatalság helyett is bánom azt a rengeteg lehetőséget, ami által becsületes, gerinces emberré lehetne válniuk.
Ez sajnos ma már nem divat.
Tudom, hogy nagyon sokáig fogok élni, ezért (is) próbálok mindent úgy csinálni, ahogy a saját erkölcsi kódexem és a szívem diktálja, mindent pontosan-szépen, legyek büszke arra, ami kikerült a kezem alól.Idővel, majd az utolsó bölények közé fogok tartozni, de lassan eltelik az én időm is, és kihalok én is, és a fajtám/generációm is.
A világ pedig pont leszarja, hogy elmentem, és megy tovább ezen az eszeveszett, semmibe vivő úton, mint egy ámokfutó...
Sok civilizáció volt előttünk, aki így gyalogolt a megsemmisülés felé, mit sem sejtve a valós útjáról, és nem a mienk lesz az utolsó.
Én azt gondolom, most az a dolgom, hogy amihez értek, azt csináljam és tanuljam meg becsülettel, lehetőségeimhez mérten a legjobban, a többi pedig nem rám tartozik, legalábbis az én jelenlegi szintemen nem.Ebbe még belemehetnénk jobban is, de ennek az oldalnak nem ez a témája, tehát nem fejtem ki bővebben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest