- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
noorbertt
őstag
Volt egy levelezesem a fon.com üzleti mail címével.. Mint kimerült van már Magyarországon szerződésük. Elvileg hamarosan elérhető lesz a szolgaltatasul itt is, mint sok más országban. Úgy hogy fon tulajok készüljetek
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Regebben olvastam errol a kozossegrol de nem tudom hova fejlodott azota..
Angliaban elek es itt fon.com egy internet szolgalttohoz kuld hogy ha onnan fizetek elo akkor tudom hasznalni a szolgaltatast.. De nekem mar van internet elofizetesem, igy ezt passzolomHa veszek egy FON kutyut, akkor tudom a "BTWIFI-with-FON" jeleket is fogni?
Milyen feltetelei vannak a csatlakozashoz? Megveszem az elosztot es utana? Ha lassu a netem, akkor mar nem tudom hasznalni masok megosztasait? Vagy ha epp lekapcsol a halozat akkor addig nekem is blokkolva van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest