- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megtaláltam a nehézségi szint finomhangolásának helyét a játékon belűl a Játékbeállítások menűpontban. További nehézségi szintek 5. lépésben állíthatóak be. Ide kerültek a 0-100-ig állítható csuszkák (50 az alapérték). Az MI-nek és a Felhasználónak külön menűpontban kapott helyet. Pár példa: paszpontosság, lővési erő, kapus fürgessége. A saját értékeimet alapon hagytam (50), a gépi ellenfélből 25%-ot visszavettem néhány csuszkán. Közel sem esett vissza amatőr szintre, csak marad időm reagálni a gyors játékmenetben, hiszen valamikor pillanatokon múlik egy sikeres akció. Nem tudom mit gondolt az EA alkotócsapata, hogy mindenki vérprofi szinten fifázik. A játékmenetbeli változtatások és a nehézségi szint sokakat felhúzott (engem is). Need for Speed déjá vu van a gépi csinytevések terén. Egy kis figyelemfelhívás, információ elkelt volna a felhasználóknak, hogy a játékos kulturáltan szórakozhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest