Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Leszedtem ezt a game booster 3-mat. Még nem tudom, hogy mennyire segített, pár percet volt csak időm kipróbálni.
Elég rendesen növelte az ikonok számát az asztalomon:
Game Booster 3
Switch to Gaming Mode
Advanced System Care 4
Quick Care
IObit Malware Fighter
Smart Defrag 2Csupán ezt a 6 ikont rakta ki
Ami részben az én hibám, mert ha jól emléxem, nem szedtem ki a pipát valahol, mert kiváncsi voltam rájuk.
Ez már nem is FIFA téma, de ismered/ismeritek ezeket a progikat? hasznosak, nem veszélyesek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami részben az én hibám, mert ha jól emléxem, nem szedtem ki a pipát valahol, mert kiváncsi voltam rájuk.