Új hozzászólás Aktív témák
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
A MEGA felhőtárhely most már csak 15 gigát add ingyen?
Olvastam külföldi oldalakon is hogy csökkent a tárhely.Ha letöltöm ezeket az alkalmazásokat akkor növekszik a tárhelyem, de azt olvastam csak ezek is 30 napig. Igaz lehet?
Régi accountokra is érvényes lesz majd ez a csökkentés?
Olyan rossz lett ez a MEGA mint az OneDrive. Direkt csinálják ezeket az emberekkel a tárhely csökkentést?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4519 üzenetére
5 perc alatt titkosítás 10 ezer filmet?
Mekkora lesz az egész fájl méret?Titkosítást szerinted nem fogják törölni?
Többi kérdésemre is válaszolhatnál köszi.
-
RockFonok
tag
Mikkor még szerzői jogi filmeket és zenéket akartam tárolni a felhőkben, olvastam róla fórumokon hogy nem szabad feltölteni előbb utóbb lefogják törölni, vagy jön egy törvény keményebben kell nekik majd ellenőrizniük a privát tartalmakat is, lehet itt is mondták nekem már hogy ne töltsek fel ilyen tartalmakat.
Itt vannak cikkek is:
Ez a kettő cikk most a Google Drive meghibásodásról szól, sók felhasználót tiltott ki a saját fájlokból:
Szerinted is igazuk volt hogy ne töltsek fel semmi jogvédett tartalmat a felhőkbe?
Szerinted is szigorítani fognak majd a felhőtárhelyek?Azt tudom nyilvánosat letörlik, én most a privát tartalmú fájlokra gondolok.
Titkosítani meg szerintem idő pazarlás ennyi filmet és zenét. -
RockFonok
tag
válasz
Ereshkigal #4503 üzenetére
Akkor ezek olyan biztonságosak mint a Google Drive, OneDrive?
Dropbox, Box nem biztonságos hosszútávú adattárolásra?
Bocs hogy ennyit kérdezek.
-
RockFonok
tag
válasz
Ereshkigal #4499 üzenetére
Képeket töltenék fel, pótolhatatlan képeket.
Akkor csak ezeket használjam, OneDrive Google Drive?
Vagy tudsz még biztonságos felhőket?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
A Mega 50 GB ingyenes tárhelyet add, a Degoo 100 GB ingyenes tárhelyet add.
Érdemes feltölteni (szinkronizálni) adatokat hosszútávú tárolásra?
Minden vélemény érdekel, mi a tapasztalatok velük?
Szerintetek nem fognak be zárni? Vagy a hatóság nem fogja bezárni őket mint a Megauploadot?
Elvileg a Megának kínai a tulaja már, itt le is írják: [link]
Ezt írják a legvégén: “A Mega NZ halott. Letöltési korlátozások. Kínai tulajdonosok. Pénzhiány. Nincs Kim Dotcom.
Vagy szerintetek használjak inkább másik felhőtárhelyeket?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Samsung telefonra felrakom az OneDrive appot, akkor 2 évig kapok 100 Gigát ingyen tárhelyet?
Úgy olvastam a neten.
Több fiókkal is meg lehet ezt csinálni?
Vagy lehet aktiválni is?Nem teljesen értem a dolgot,az rendben hogy 2 évre szól a 100 Giga,amúgy csak 5 van,de ha eltelik 2 év akkor minden törlődni fog ami átlépi az 5 Gigát vagy az történik hogy nem tudok többet feltölni rá?
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4450 üzenetére
OneDrive-on, Google Drive-on, kívül melyik tárhelyekbe lehet még megbízni?
-
RockFonok
tag
válasz
Ereshkigal #4443 üzenetére
A Google is bezárhassa bármikkor a Google Drive-ot? Akár holnap is.
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4440 üzenetére
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4437 üzenetére
Csak a HubiC a biztonságos? Mint például a Google Drive, OneDrive, Dropbox, Amazon Drive?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Ezek a tárhelyek biztonságosak?
Nem fognak csak úgy bezárni?
Vagy a hatóságok bezáratni?- Mega 50 GB
- Degoo 100 GB
Ha itt regisztrálok be a Degoo-n akkor meg kapom a 103 GB ingyen? [link]
- HubiC 25 GBElőre is köszönöm a segítséget!
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Az OneDrive-on hogy lehet beállítani, hogy ne a (C) meghajtóról szinkronizáljon hanem a (D) meghajtóról?
Windows 10-en.
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
A Google Fótok teljesen korlátlan ingyen tárhelyet add, annyi videót töltök fel amennyit én akarok?
Töltöttem már fel jó sók videót, de a 15gb-bol nem fogyott el semmi.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
RockFonok
tag
Pedig ez van írva a data.hu oldalán. Mennyi ideig maradnak fenn fájljaim a Data.hu-n. A Prémium tagsággal NEM rendelkezők feltöltései 60nap letöltés nélküli időszak után törlődnek rendszerünkből. (Tehát, ha rendszeresen letöltik fájljaid, akkor azok bent maradnak rendszerünkben.)
A yahoo mail-ről mit tudsz mondani, lehet tárolni ott filmeket? 1TB ingyenes tárhelyed add.
Érdekelne róla minden? -
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4282 üzenetére
4shared online tárhelyről mi a véleményetek?
Mennyi helyet kapók ingyen?
Ott is törölhetik a filmeket?
Oldalon nincs olyan remélem, ha nem nézzük nem használjuk a fájlt akkor letörlik?
Pár filmet találtam fent lehet nézni online filmeket mint a google drive-n is lehet online lehet nézni nem is kell letölteni ahhoz hogy megnézzem. Zenéket is feltölteném. Én csak PRIVÁTKÉNT TÁROLNÁM OTT.
Érdekelne minden az oldalról? -
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4279 üzenetére
Pár filmet töltöttem fel a Google Drive-ba nem is titkosítottam, és még nem törölték le. Hogyhogy nem törölték még le?
A youtube már rég le törölte volna az új mozi filmet is. -
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4268 üzenetére
A sok film zene mit takart ? Tárolnám a filmeket és zenéket magamnak.
Mi az hogy biztonságos ? Ne törölje le a filmeket zenéket, pár honnap vagy év múlva ne szűnjön meg a tárhely.
-
RockFonok
tag
válasz
dragon1993 #4266 üzenetére
Ez biztonságos? [link]
-
RockFonok
tag
válasz
szakmaster #4126 üzenetére
Milyen programmal titkosítod ?
Be csomagolás, és ki csomagolásra jók lesznek ezek a programok ?
- Winrar
- Total Commander -
RockFonok
tag
Tudom ezt a kérdés nem ebbe a témába kellene kérdeznem, de nem találtam ehhez hasonló témát.
Videa, Vimeo, Dailymotion, Metacafe, is úgy ellenőrzik a szerzői jógi tartalmakat mint a Youtube?
Én felakaróm tölteni a Videára Vimeora Dailymotionra Metacafere a filmeket csak PRIVÁTBA, hogy csak én tudjam meg nézni.
Tegnap sikerült a Vimeo utána nézek csak nem tudom hogy tényleg úgy működik a rendszerük mint a Youtube-nak. Ezeket találtam a Vimeoról:http://www.hamisitasellen.hu/2014/05/jogserto-videokat-szuro-modszert-mutat-be-a-vimeo/
https://oriandras.hu/a-szerzoi-jogvedelem-es-a-csaladi-videok/
Tavaly volt fent pár jó film a Vimeon, de tegnap már elég kevés és elég rossz filmek. Nem tudom a Dailymotionnál hogy van e ilyen rendszerük mint a Youtubenak. És még a Facebookon is láttam teljes filmeket, a Facebook csak így megengedi a film feltöltéseket.
-
RockFonok
tag
válasz
alapz@j #4101 üzenetére
A Google Drive a legbiztonságosabb mert nagy cég. Nem töröl semmi filmet le, legalábbis mondták hogy nem osztóm meg senkivel akkor nem törlik le. És a Google Driveon online is meg lehet nézni a filmeket.
Mondták nekem ne nagyon bízzak meg olyan szolgáltatásba amelyik ad ingyen 100-200GB lehet pár honnap vagy év és le húzzák a rolót. Meg mondták a Megat is hogy abba bízni amit egy német bűnöző hozott létre. Akinek a korábbi Megaupload szolgáltatását lekapcsolták a hatóságok. Akitől sok millió értékű autókat foglaltak le, amit fekete pénzből vett. Abban nem bízik az illető, aki mondta nekem.
Lehet hamarosan megint lekapcsolják a Megát, és az a sok feltöltésem mind el veszne, az időmet akkor a semmiért el pazarolnám.Szerinted is igaza van az illetőnek aki mondta nekem ?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Meg bízhatóak ezek a tárhelyek film tárolásnak?
-MediaFire 10GB
-Box 10GB
-Eyun.360 360GB (Ez egy kínai felhő szolgáltatás)
-Yahoo 1TBA Yahoo-hon hogy lehet tárolni filmeket? Mert azt írják 1TB ingyenes tárhelyet adnak, csak nem tudom hogy lehet ott tárolni, nem találom a fájl feltöltési lehetőséget.
Köszönöm!
-
RockFonok
tag
válasz
Ereshkigal #4072 üzenetére
Az jó.
És ez biztonságos lehet ez a kínai felhő?
-yunpan.360 360GB
Ha letöltöm a kliensét akkor kapok 10TB -
RockFonok
tag
Sziasztok!
Szerintetek Biztonságosak ezek a felhőtárhelyek film és zene tárolásra?
Csak privátként tárolnám ott őket.
-Mega 50GB
-Degoo 100GB
-Hubic 25GB
-Cloudup 200GB
-Sharechat (Ez egy új fájlmegosztó itt nincs tárhelykorlát, feltöltött fájl mérete nem haladhatja meg az 5 GB-ott.)
-Box 10GB
-MediaFire 10GB
-OneDrive 5GB
-Google Drive 15GBNem akarom hogy le töröljék a filmeket.
Nem tudom melyikbe érdemes meg bízni, mert a Megát már ismerjük ki hozta létre nem szeretném egy szép napon megint a hatóságok lelőjék szerzői jogok véget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest