Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
A Unity az hasonló, de azt az Ubuntusok csinálják.
Volt is ebből némi para, mert ők azt mondták, hogy a Unity lesz az alapértelmezett felület.Hasonlóságok: a munkamenetben vannak hasonlóságok, például az alkalmazás indítás nem menüből megy, hanem van egy overlay, és abban lehet find as you type keresgélni, meg kategóriákban; mindkettő épít a GPU gyorsításra, ilyesmi
Ami különbözik: a gnome shell clutter meg javascript, az ablakkezelő mutter, ami egy felturbózott metacity alapú valami, integrálva a panellal ha jól értem, a unity a compiz-ra épít, és a régi gnome panel forkját használja, indicator appletekkel, meg egy global menüvel, meg egy dash-sel
Érdemes videót nézni róluk. Én a Gnome-shellben sokkal nagyobb potenciált látok (persze a bukásra is), a Unity jelenleg talán feature készebb, de nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest