Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
No offense
Örülök, ha neked bejött, (javíts ki ha tévedek) de nekem úgy tűnik, hogy nem a játékosok szemével nézed. Korábban más véleményed volt (bár azt sem osztottam teljes mértékben). Lojalitás, megbecsült modderek, jól felfogott üzleti érdek, kicsit megkésve, de érdemi konkurencia híján nem túl későn, bla bla bla...akik követték a játék lassú fejlődését azoknak ez nem új, a többieket meg ezután sem izgatja, nem is tudnak róla, nem is írnak ide, meg máshová sem. Én értékelem, ha van egy vagy több bennfentes a topikban, aki tud és hajlandó is segíteni.Ez csupán a magán véleményem, amit az elmúlt 8 év alapozott meg. Úgy érzem a Giants a piaci előnyét használja ki.
Remélem, lesz érdemi előrelépés. A steam előnyeit értékelem, ezért venném azt. Legyen felára. De kb.100%? A dobozos mégis csak fizikailag is létező termék, gyártással, szállítással, raktározással, kereskedőkkel. Az, hogy limitált az aktiválás, az a Giants döntése, bár nem oszt nem szoroz, mert egyrészt némi huzavona árán orvosolható, másrészt már egy konfig cserét sem él meg nálam, a régebbi verziók, beleértve a 17-et is csak porfogók, fent sincsenek a gépen.
"Hasonló" moddolható játék az ETS2 / ATS. Ott a dobozos is aktiválható steamen, a Dlc-k is. Olyan tartalmakat ad frissítésként, amit a Giants Dlc- ként, vagy még úgy sem. Majd a modderek pótolják, azután ami "bejött" az bekerül a következő verzióba.
Ezzel szemben az SCS az évekkel ezelőtt megvett játékot aktualizálja, nem ad ki minden két évben újabb rókabőrt. Az sem hibátlan persze. De nem kell kidobni, amiket az ember korábban megvett. Egyszerűen az a modell nekem jobban tetszik.szerk.: bár most, hogy ezt leírtam, elgondolkodtam, még az is lehet, hogy a Giants milyen jó hozzánk, hogy van olcsó dobozos verzió is. Ha így nézem akkor át kell gondolnom a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- HP EliteBook 840R G4, 14" FHD, i5-8350 CPU, 8-16GB DDR4, 128GB - 1TB SSD, 4G/LTE W11, Számla, 1 év g
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest