- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DoN]$[LeoN]
tag
Szép, szép, de ez egy demó, ebből mire játék lesz.... Sztem nyár előtt tuti nem jön ki, amúgy az Ubisofttól én ugy tom nem jött el CryTek (egyébként is az Ubisoft adja a legjobb lehetőségeket, az sürget a kiadásokkal a legjobban, de lehet, csak nem hallotttam rólla
)
Azért most a HL2 engem elég csúnyán lehasaltatott, és fél évvel később, az a minimum, hogy jobban nézzen ki... De én várom szeretetttel
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)