Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
McJames
senior tag
-
rog
addikt
azt irtam, hogy szerintem csak akkor kuldik el a kerseovel jatszani a pacienst ha olyan hulyeseget kerdez, hogy melyik a jobb videokartya, vagy valamit ebben a kerdeskorben ?
es azt, hogy ha ertelmes a kerdes, akkor ertelems a valasz?
azt irtad, hogy ez nem igy van?
azt kerdeztem miert?
azt irtad, nem mondom meg?
azt kerdeztem miert?
azt mondtam, majd rajovok.
kosz. -
rog
addikt
eloszor is: mar van egy ilyen topic :)
bocs. de adta magat.
de anak a vizsgalata is erdekes eredmenyt adna szerintem, hogy milyen kerdesekre jon ez a valasz altalaban.
mert ha valaki azt kerdezi, hogy miert nem meg neki az uj catalist az xx kartyajan. arra valaszt kap. de ha azt hogy melyik a gyorsabb az ati xx vagy a gef xx. akkor ha jo napot fog ki nem kuldik el egybol melegebb eghajlatra, hanem megmondjak neki szepen, hogy hasznalja a keresot.
szoval nem gyomorfajast kuldik keresozni, hanem azt aki a mentoszolgalatokat akarja szaezredszer ujra osszehasonlitani... ;) -
tomcs
őstag
eeeeeees?????
ha valaki azt varja hogy segitsek neki en hadd varjam mar el hogy elobb szanjon ra egy kis idot es nezzen utana.. ugyanis azok a tagok akik mindig segitenek masoknak soha semmit nem kapnak erte jo esetben max 1 ''koszi''-t de soxor meg azt se. a ''forum tarsasaga'' nem egy szolgaltatas olyan szinten hogy ingyen es bermentve dobalja ki a megoldasokat.. ettol eltekintve akinek tudok segitek es meg sokan masok is ugyanigy.. de akinek baja van legalabb annyi erofeszitest tegyen mar mint amennyit annak kene tennie aki a valaszt irna meg (mert nem tobb megnezni a keresoben................) -
up
senior tag
Hm... most nem a Prohardverről beszélek, mert itt még én is viszonylag új vagyok, hanem általánosságban.
1. A botrányos helyesírás (ahol látszik, hogy nem elgépelésről van szó) tényleg zavaró és elkeserítő tud lenni. A stílus maga az ember. De aki reagál rá, azt ugyanúgy minősíti a stílusa :)) -
Polesz
addikt
''anno Matáv csak pest megyében volt nagy számban jelen, mindenhol máshol valami helyi dolog volt, amit aztán a vivendi megvett.''
Meg Heves, Nógrád, Borsod, Hajdú és még ezer meg egy megyében :)
Azért mert a környéketek még nem az, attól nagy a matáv körzet sajnos :(((
Én mint egri szintén a mindenkineket használtam amíg lehetett. -
twollah
nagyúr
Ez a TE egyéni szociális problémád.
Azért mert TE nem matáv körzetben vagy az még nem jelenti azt, hogy csak a pesti lakosok használták ki a Mindenkinek csomga lehetőségeit.
Az tény, és való, hogy az általad említett telefontársaságoknál nem volt ilyen kedvezmény.
DE!
Egy topicot le lehet tölteni, offline elolvasni.
Sokan most ezt csinálják.
Gyorsan letöltenek egy oldalt, offline, elolvassák, online, lehúzzák a következő oldalt, offline, elolvassák, és így tovább.
Tudod mindenre van megoldás, csak akarni, gondolkozni, és tenni kell a megoldás érdekében vmit, nem azt várni, hogy megoldja helyetted a problémád vki.
Időszerű lenne ha ezt a kezdő fórumozók eszébe is belevésné vki. -
twollah
nagyúr
Kezdünk felnőni.
A kezdők először talán vegyék maguknak a fáradságot, hogy használják a keresőt, és ha az után sem jutottak semmire akkor kérdezzenek.
Tudtommal a kezdő fórumozók is felnőtt, értelmes, döntésre képes emberek akik pár ezer hozzászólás elolvasása után el tudják dönteni, hogy az elolvasottak segítettek a problémájuk megoldásában vagy sem.
Ha nem akkor kéne, kellene feltenni a kérdést ami a problémájukat megoldja.
Kicsit fárasztó, hogy a fórumok fele a kezdők olyan problémáival van tele amit ezerszer kitárgyaltunk, és a problémákra a válaszokat már ezerszer olvasta mindenki csak más, és más tálalásban.
Mindenki volt kezdő, csak valamelyikünk először elkezdte használni a keresőt, és csak akkor kezdett el óbégatni új topicot indítani amikor már tényleg nem jutott egyről a kettőre.
Aktív témák
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- LEGO klub
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest