-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
válasz
m.zmrzlina #18137 üzenetére
köszönöm ezt mindenképpen megpróbálom.
Közben keresgettem és ha jól olvasom/értem nekem egy template-t kell csinálnom amiben megadom a kívánságaimat, ezt berakom az egyik fülre.
Amikor érkezik a napi adat file, az mellé beteszem a másik fülre ezt a template fület és hogy mitől indul el azt nem tudom) Hol lehet ezután magyarul olvasni okosakat?
Közben felmerült egy kérdés, ebben a template-ben ami táblázatnak van megformázva, azaz nem csak itt érvényes, bárhol, hogyan tudok egy fülön rákeresni egy másik fül oszlopnevére (ez adott), hogy azt gyűjtse? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest