Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Nekem még szerencsére garanciális, utólag örülök hogy a 3 évre kiterjesztett akcióban vettem meg...annak már kevésbé, hogy megvettem. Amíg megy, addig nagyon jó, de ez a szervizintervallum...
Epson levelezésnél a második kör ott tart, hogy jeleztem, én továbbra is megoldást várok a részükről, mert nem szeretnék a Fogyasztóvédelemhez fordulni. Így most bekérték a szevizes adatlapokat.
Annyit kértem tőlük, hogy vagy kínáljanak végső megoldást a problémára, vagy cseréljék egy olyan típusra, ami nem produkálja ezt. Ha ez nem megy, már teszem is meg az első lépéseket, mert tényleg nem egyedi eset (családon belül egy ugyanilyen nyomtató is ezt csinálja), egy ilyen szériát szó nélkül kéne visszahívni. Lehet csak rossz passzban vagyok mostanában, de elfogyott a türelmem, nem vagyok hajlandó már egy ilyet benyelni.
Szerk.:
Ha elfajulna a dolog, akkor innen is szívesen venném a "károsultak" jelentkezését, de egyelőre bízok benne, hogy olyan megoldást ajánlanak, ami alapján a fórumtársak is lépni tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Manjaro Linux
- Akciófigyelő: Humble 'id & Friends' Bundle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Overwatch 2
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest