- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladaar
tag
Ha a scaper nem ismeri fel, akkor nem rakja be a médiatárba? Mert nekem már előfordult, hogy berakott egy-egy filmet a médiatárba, a cím és a leírás üresen maradt, és a filmből kivágott egy képet, és csak ennyit rakott be. Ezért gondoltam, hogy nem a scapertől függ, hogy listába rakja-e.
Az világos, hogy ezekhez manuálisan kell kiválasztani az infókat. Arra voltam kíváncsi, hogy esetleg van-e arra valami gyors módszer, hogy megtaláljam, hogy melyik film maradt ki a listázásból. -
Aladaar
tag
Sziasztok,
Kodiban néha előfordul, hogy egy-egy filmet nem listáz ki a médiatárba, tehát nem arra gondolok, hogy a scaper nem ismeri fel, hanem nem is mutatja cím nélkül se, akkor hogyan lehet könnyen-gyorsan megtalálni, hogy melyik hiányzik?
köszi.
A -
Aladaar
tag
válasz MasterMark #47212 üzenetére
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, összeraktam egy htpc-t kodival, mpc-hc-val, madVR-rel. dvi-n egy film erejéig kipróbáltam, minden ok volt. Hdmi-n kisebb a kép, mint a képernyő, yatse-ra nem reagál film elindítása után. A filmek felénél 10 percenként 1 másodpercre durván kockásodik a kép. Konfig: H61m/u3s3 lap, I5 2400, 4 GB ram, 7750-es dvga.
köszi,
A. -
Aladaar
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, gondolkozok HTPC-re való váltáson, 100k-ból milyen konfigot ajánlotok (alaplap -lehetőleg ITX, proci +hűtő, ram, ssd oprendszernek)? FHD .mkv-ra használnám AVR-rel és projektorral, néha 3d sbs, ou is beficcen. Most Popcorn C200-zal játszok le, minőségben várható jelentős javulás?
köszi,
A.