- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten
tag
Serult fajlrendszert mar b*hatja!
-
Isten
tag
Csa,
nezd meg, hogy a PQMagic 8 milyen hibakoddal al le. (#) Aztan nincs mas dolgod, mint rakeresel Googleben, aztan remenykedsz, hogy csak van olyan emba, akinek anno sikerult helyreallitani az NTFS filerendszert.
Egyebkent orultseg egy 160 GBs vinyot ''egeszben'' hagyni. Ismered a PQMagic-et is, nem ertem, hogy ez miert... Egyebkent a FAT32-nel sokkal jobb az NTFS.
Meg az alaprendszerrol erdemes egy DriveImage-val kesziteni egy kulon particiora egy imidzst, hogy barmikor visszatudd huzni, ha ilyen baj van..
Egyebkent segitett volna, ha turelmes vagy es utemezve elinditasz egy Scan+CheckDisk-et.. -
gorlin
őstag
Hello!
Érdemes megpróbálni a Symantec Systemworks 2005-öt,hátha segít valamiben
[Szerkesztve] -
Adris
csendes tag
Adott egy 160 GBos Maxtor (már rossz, tudom
) vinyó, rajta egy 159 (vagyis kisebb de mind1) GBs NTFS particióval, meg egy 1 GBs FAT16ossal a swap file részére.
Az NTFSen van a rendszerem, játékok, filmek, zenék, minden. DVD íráshoz kitömöritettem egy 3 GBs file-t. de az írás megszakadt azzal hogy nem bírja olvasni.
Próbáltam NULba másolni Far Commanderrel, az eredmény ugyanaz.
Megpróbáltam letörölni, kiírta hogy nem tudja.
Erre bedühödtem és Volkov Commanderrel (persze az XP alól) letöröltem. (Eddig is mindig így jártam el, eddig sikeresen) Most viszont utána is megmaradt a filenév, igaz 0 byte hosszal.
Na erre már nyomtam egy restartot ... aztán vártam percekig de csak nem tünt el a Shutdown képernyő.
Reset utáni ujraindítás: a rendszer nem találja a windows/ntkernel filet, stb.
Átrakom a HDDt a másik gépre: (az is XPs) az NTFS particiónak a betüjelét kijelzi, de a LABELt már nem látja. A FAT16os particiót látja, arra tudok írni is meg elolvasni is amit ráírtam, szóval gondolom mechanikailag nem sérült a vinyó, csak ''logikailag''
Mert sajnos az NTFS particiót ha el akarom érni a vinyó csak halkan tik-tikkel, mintha ugyanott megakadna mindig. A directory strukturát se olvassa be.
A gond az hogy tele van olyan cuccokkal amikre szükségem lenne, szóval valahogy vissza szeretném állítani.
A kérdés: milyen programot javasoltok erre? Amik nekem régebbről vannak azok max FAT32höz jók, NTFShez nem. Kár volt átkonvertálnom a filerendszert anno?
A Norton Utilities legújabb része jó erre a célra? Vagy ha nem az akkor mi?
Vagy mégis lehet hogy fizikailag is károsodott a vinyó? Mivel ez a fó HDDm ezért nem is hurcolásztam, rackbe se volt és még alig fél éves. Olyan helyen volt ahol nem is melegedett nagyon.
A DOSos Particion Magic 8 azt írja ki az NTFS particióra hogy Critical Error.
Minden cuccom rajta volt, most meg vagyok főve ... ötletek? SEGÍTSÉG
Itt a fórumon olvastam hogy az egyik tag (_biker) foglalkozik adatmentéssel, ha olvassa ezt ő mit tanácsol?
Előre is köszi minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gurulunk, WAZE?!
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest