Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz HUN_Sector #19 üzenetére
Maga az Eu indította el azt a programot/folyamatot, hogy ne legyen minden telefon mellé töltő és kábel is. A magyarázat arról szólt, hogy ezt azért, mert így is rengeteg régi töltő van a felhasználóknál, és nem kell még egy felesleges jövőbeli elektronikai hulladékot letermelni. Ugyanakkor bevezették azt is, hogy egységes legyen a telefontöltők csatlakozása, hogy tényleg bármilyen töltővel lehessen bármilyen telefont tölteni. (Az már más kérdés, hogy a gyártók kihasználták ezt a lehetőséget, és ugyanannyiért adják a telefonokat töltő nélkül, mint régebben töltővel.)
És visszatérve a tápokhoz: én látok ebben a 'vegyél külön kábeleket' dologban rációt (jó, értem a gyártót is, aki így (is) tudja növelni a hasznát). Nem kell a gyári kábeleket használnod, vehetsz olyant, amilyenre igényed van. Akár egyből a gyártó honlapjáról is, később akár több partnertől is (és erre a 'garancia' ugyanúgy áll, mint a gyártó sajátjaira, hiszen minőségi/ellenőrzött minőségű partnertől szerzed be a kábeleket). Sőt, később akár (ahogy már említették előttem) megoldható lehet az is, hogy a gépben már csak a tápot cseréled, mert a kábeleket nem kell újra megvenned hozzá (maximum csak 1-2 kiegészítő kábelt, ami a másik/korábbi modellben még nem volt). Nem kell szétszerelni teljesen a gépet egy tápcserénél, csak lehúzod a kábelekről a tápot, és a madzagokra rádugsz egy másik erőművet. Nekem tetszene az ötlet.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz HUN_Sector #19 üzenetére
Figyi, itt meg "töltőt" adnak, ugyanis az maga a táp .
De mondom, eurós árak vannak már megadva. Ez forgalomban lesz.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest