- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Prohardveren valahol máshol van olyanokról téma, mint hogy ideálisan hány cm egy 360°-os fordulat, ezt FOV hogy befolyásolja, egyik játékról a másikra hogy lehet átvinni a már megszokott sebességet, stb.?
El kezdett foglalkoztatni a téma. Modern Warfare 2019 bétában áttértem egy kb 23cm/360-as sebességre (3.3 mouse speed 1600 dpi). Elviekben pont ugyan ezt sikerült beállítanom Apexban is, de valahogy ott még sem érzek rá, nem megy jól. Lehetséges a játék stílusbeli különbségek miatt, vagy a grafikus motor/beállításokban lehet még valami eltérés?
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
aAron_
őstag
válasz jaffa 2843 #5052 üzenetére
Pont ezt nézve gondoltam hátha van PH!-en is valami hasonló, de köszi a tippet!
What is your ikigai?
-
vendingo
veterán
válasz jaffa 2843 #5049 üzenetére
Köszi mégegyszer a tippet
Vettem egy M100-at átpakoltam belőle a rugókat, kábelt. Minden prímán működik, a görgőnek nagyobb lett az ellenállása, a 10 éves rugók már kicsit odavoltak.Nyomtam egy CS:GO meccset az M100-al. Kegyetlen volt, egyből szedtem is szét.
Rendelek hozzá egy kábelt 2 dollárért, tartaléknak jó lesz, ha a g400 teljesen meghalna.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Dronte
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy új billentyűzet csere után az egér érzékenysége.. megváltozott? Most újítottam egy A4Tech B120 billt, és a Logitech G203 egeremet mintha összezavarta volna.. hülye vagyok, vagy ez lehetséges?
-
ElGatto
aktív tag
Hali
Milyen hiba lehet ami hasonlít az összefoglalóban leírt kábel hibára, azzal a különbséggel, hogy az egér menet közben véletlenszerűen le-felcsatlakozik, megszakad a kapcsolat, oprendszertől függően USB-csatlakozás jellegzetes hangjának kíséretében, megáll a kurzor, NEM alszanak ki a fényei, majd pillanatokkal később minden rendben. Az egér akkor produkálja ezt ha felemelem az egérpadról illetve a második harmadik hiba után lefagy az egész windows...
Tudnátok segíteni, hogy mit kéne ellenőrizni, hardveres vagy szoftveres probléma lehet?Köszi
-
-
ElGatto
aktív tag
Köszi a válaszokat, elnézve az összefoglalóban a kábelcserét nem tűnik bonyolultnak. Hol érdemes ilyen egérkábelt venni, első gugli keresésemre nem győzött meg semmi...
-
vendingo
veterán
válasz ElGatto #5059 üzenetére
Alin filléres tétel. Itthon nem nagyon kapni ilyen kábelokat, legegyszerűbb, ha veszel valami olcsó egeret, aztán átrakod. Én is ezt csináltam. Kikaptam a görgő rugóit, kábelt, és átpakoltam a régi egerembe. Olyan lett mint az új.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Másodlagos egérnek egy Mionix Naos 7000-et használok. Az egér megfelelően működik, nincs is panaszom rá. Csak egy dolog zavar nagyon, hogy a szoftverében a makró résznél nem találom a "repeat" funkciót. Most én vagyok ilyen béna, vagy tényleg nem találom sehol?
Elsődleges egérként egy Rival 100-at használok és ott a SS engine-ben van olyan lehetőség, hogy repeat...
Mit javasoltok? Ha nincs, akkor 3rd party megoldás?
(keyboard number spam kellene)Köszönöm!
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
DragoX
tag
Üdv mindenki,
Keresek OMRON D2FC-F-7N(10M) mikrokapcsolókat egy Roccat Kone Pure Military egérbe, de Mo-n sehol se látok megvehetőt. Valakinek nincs esetleg?
-
gyulank
addikt
Van valahol egy lista az optikai görgős egerekről, hogy ne az után tudjam meg, hogy enkóderes-e, miután megvettem és elromlott?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
Vanir
veterán
válasz gyulank #5071 üzenetére
Zowiek, G303 ill. azelőtti Logitechek, oszt kb. ki is fújt. Encoder-csere 10 perc hozzáértő kezek által, ne ez legyen a szűk keresztmetszet. Ja, meg abból is van szar, meg jó, az Alps nem fog lehalni egy év alatt, a leggagyibb szürke Kailh mondjuk 2 hónapot jó, ha kibír.
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
-
sammet
csendes tag
Hi all
Tudja valaki, honnan tudnek venni kishazankban OMRON D2FC-F-7N mikrokapcsolot? -
sammet
csendes tag
válasz jaffa 2843 #5076 üzenetére
Hol es mi a pontos tipus?? (Logitech Performance MX-be kellene)
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy G603-at. Alig használtan, olcsón, de papírok nélkül.
Az ominózs reverse scroll nálam nincs (még, lekopogtam). De van két másik kisebb bajom vele, amire sehol nem kapok megoldást:
1. A görgő klikk néha 2x vagy ritkán 3x is érzékelődik.
2. Néha csak touchpaddel nyomulok s eddig kikapcsolva használtam a "Leave touchpad on when a mouse is connected" featuret. Most viszont sem a dongle kihúzás, sem az egér kikapcsolása, sem a kettő együtt nem kapcsolja be a touchpadomat.
Nem világrengető, de elég kényelmetlen.Firmware updated próbáltam már.
Köszi előre is.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Július vége felé érkezett egy Trecknet egér, amit munkahelyen kezdtem használni.
SKU: M012, BULK: MGS466, Manufacturer's SKU: TM156G
Az USB-s vevőjét be a PC-be és mindenféle egyéb telepítgetés nélkül a Win10 szépen használja is.
Csütörtökön meggajdult, mintha folyamatosan lefelé görgetnék, de nem minden alkalmazásban csinálja. Total Commanderben, naptár (akár google naptár google chrome böngészőből, akár Win10 naptár) csinálja, de más alkalmazásokban, például Excel, vagy más ablakokban chrome böngészőben nem.
Pénteken a Win10 letolt egy frissítést, ettől függetlenül is volt egy-két újraindítás, hétvégére ki is kapcsoltam az irodai gépet, de ugyanúgy csinálja.
Ha nem felejtem el, este hazaviszem és kipróbálom másik gépen is, illetve hozok be másik egeret, de remélem, van ötletetek, merre induljak.Köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Valaki vállal innen kapcsolócserét egerekben?
Sajnos nekem semmi eszközöm nincs forrasztáshoz, így elég nehéz még tapasztalat nélkül is.
Egy Logitech M705 Marathonról és egy Steelseries Rival 100-ról lenne szó.
Természetesen a postát is oda-vissza állom, vagy Pesten hozom-visszem.Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #5081 üzenetére
Na, erre nem számítottam.
Ugyanezen a gépen 2 másik egér is ugyanezt a problémát hozza:
Logitech M280 wireless és Gigabyte M6150 vezetékes.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
TeebyKay
őstag
válasz macilaci78 #5083 üzenetére
Akkor ez már gyanúsan valami oprendszer hiba lesz.
-
nmy1212
aktív tag
Sziasztok!
kb 7 éves Logitech G9X-em érzékenységjelző LED-je az utóbbi időben teljesen zavarosan villog. Néha teljesen fekete, aztán szabálytalanul villog.
A működésében nem találtam még hibát, de előrejelezheti ez az elkövetkezendő halálát?
Köszönöm! -
Van egy kb öt éve az eBay-ról vett egerem aminek a bal gombja pörgős lett (duplát, triplát kattint)
Szerintetek próbáljak kiműteni egy mikrókapcsoló jobb gombot egy másik kínai csodából, vagy jobban járok egy pár eredeti omronnal az apróról?Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
senior tag
Sziasztok!
Teljes felújítást szeretnék eszközölni az egeremen, mert elég sok baja van már. Használhatatlan így ebben a formában. Elolvastam az első hozzászólást, és amit tudtam kihámoztam belőle: megrendeltem a bal és jobb főgombhoz az új kapcsolókat Falcoon kollégától, illetve Ebay-ről az új csúszótalpakat.
Viszont ez még így nem lesz elég. Ha már teljesen szétszedtem, akkor lehetőség szerint szeretném a többi kapcsolót is cserélni (oldalsó gombok is duplaklikkesek nem csak a fő), de olyat Falcoon nem árul nekem meg foglalmam nincs honnan és mit kéne vásárolni hogy időtálló jó termékhez jussak.
Egér típusa:
Mionix Naos 5000Bal oldalon levő "vissza-előre" gombokat, a görgő gombját és (bár ez már nem annyira fontos) de ha van ez is pár 100 Ft-ért akkor a felső DPI állító kapcsolókat is cserélném egy füst alatt. Viszont nagyjából 4 különbőző féle kapcsoló van az egérben.
Szétszedtem az egeret és fényképeket tudok küldeni igény esetén, hogy hogy néz ki belülről.
Lenne itt valaki tud segíteni \ tanácsot adni, hogy merre induljak?
Előre is köszönöm a visszajelzéseket!
Üdv! L.D.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz Lord Dragon #5089 üzenetére
Képek jöhetnek mindenképp, aztán talán ki tudjuk silabizálni, hogy mi kell hozzá.
-
senior tag
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Lord Dragon #5089 üzenetére
Hát, pontos méretek nélkül nehéz megmondani, de a görgő sima 'kockapana', a hajlított lábúak Omron D2F-01F-A1 vagy sima A, attól függ, hogy milyen irányban hajlik a láb.
DPI gombok talán D2LS-21, ha keményebb kell, akkor 11.Nyilván mindenből van keményített verzió, ha esetleg az oldalgombokat keményebbre szeretnéd. Innen lehet csemegézni.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
senior tag
válasz jaffa 2843 #5092 üzenetére
Isten ments, nem kell kemény. Lehetőség szint minél puhább gombok kellenének, hogy minél könnyebb legyen nyomkodni. Sajnos az ízületeim nem a legjobbak. Ha kemény gombú egérrel kattintgatok 4-5 órán át, akkor fájni kezdenek az ujj ízületeim sajna. Annó ezét is választottam a Mionix Naos 5000-ret. A PH tesztben kiemelték, hogy a szokottnál jóval puhábbak a gombjai. Ezt negatívumként állították be, de nekem meg pont ezért nőtt ennyire a szívemhez.
-
Vanir
veterán
válasz Lord Dragon #5091 üzenetére
Ide jöhet.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Lord Dragon #5095 üzenetére
Akkor NAOS 8200-at sikerült találnom. A görgő itt is teljes méretű Omron. A DPI gombokat hirtelen nem tudom, most nincs időm keresni.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
senior tag
válasz jaffa 2843 #5096 üzenetére
DPI gombok a legkevésbé fontosak az összes közül! A többiről viszont ki kéne deríteni hogy pontosan milyen! Nehogy vmi szart vegyek meg....
-
nydavid29
lelkes újonc
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy az egerem 1 kattintást néha kettőnek, vagy többnek érzékel. Próbáltam már másik egérrel is, és pár napja vettem egy másik gépet, másik operációs rendszerrel, és ugyanezt csinálja. Tudna valaki segíteni benne? Köszönöm!
-
nydavid29
lelkes újonc
Köszi, de a problémám, nem ilyen jellegű hiszen egeret is cseréltem usb-ről ps2-re is, és még is fenn áll a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest