- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebekacska
tag
(#4445) FireKeeper Pedig nekem jo lenne a Naga Trinity. A tobb gomb elony szamomra, mert egyes jatekoknal eleve nem enged programozni bizonyos gombokat valamiert. (pl. -gorgos scrollt tarsitja a oldalso gomb egyikevel, igy rogton elesek egy lehetosegtol, a masik jateknal meg mukodik) A billentyun konnyu melle nyulni, vagy eppen faraszto a mozgas billentyuk mellett elnyulkalni 600x a 6- vagy 7 es billentyukig.
(#4446) Vanir Koszi! Azert majd ha latok egyet megnyomkodom. Rogton gondoltam, hogy tularazott, marketingelt valami a naga.
-
Werkly
őstag
Logi support írt, hogy küldjem Miskolcra az egeret szervízbe! Van ennek értelme? Mit csinálnak vele? Random a scrollhiba tehát ráfoghatják, hogy jó? Ingyenes a szállítás a support szerint, na de hogyan van ez? Kösz!
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Logi G9-en meghalt a bal klikk, beszerezhető hozzá mikrokapcsoló és mennyire macera a cseréje?
-
ribizly
veterán
Szokásos válasz:
Innen veszel legalább 2db kapcslót.
Egér szétszed, nyák kivesz, 2 főgom kapcsolója kiforraszt (3 helyen van beforrasztva), új kapcsolók beforraszt, nyák visszarak, egér összeszerel, örül.
Ha van pákád, akkor nem annyira para, egyébként lehet jobban jársz, ha megkérsz valakit. Amúgy nem para, csak érdemes olyan pákával dolgozni, ami állítható, különben szét lehet égetni a nyákot.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
tomcat78
őstag
Sziasztok!
Volna nekem egy Roccat tyon egerem,ami elkezdett vicceskedni.Görgő alatti kapcsoló nem mindig érzékel és ha nyomva tartom,is van,hogy elveszti a fonalat....Illetve a bal gomb néha duplán klikkel.Ötletek a megoldásra?Tudom,Roccat,cseréljem le.....de régóta használom,nem szívesen válnék meg tőle."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
Werkly
őstag
Aki G403 rágcsálót használ ez a sroll hiba, hogy jelentkezik és milyen időközönként? Nekem egy nap kb. 2-3* Az nem lehet, hogy pont ugrik a görgő mert félállásban van a két végállása között! Vagy az ember rántja vissza akaratlanul a kezével görgetéskor? Mert amikor szinte minimálisan görgetek akkor uppol néha egyet. Whell teszt során nem írt hibát pedig vagy öt percig scrolloztam. Tehát akinél jelen van írja meg az ő meglátását, jelenségét. Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Van egy Microsoft Comfort Mouse 4500 egerem. Tök jó, hogy van szoftver meg személyreszabható gombok, makró, mert a többi egerem csak ilyen brand Dell meg HP.
Viszont a görgőjével baj van. Puha nem a kattogós fajta de ez netezés közben nem zavar, lehet vele görgetni, szépen siklik minden. De aztán kipróbáltam a GTA V-tel, és nem lehet vele fegyvert váltani. Egszerűen nem veszi be a játék a görgetést. Kb 20-at tekerek, mire valami random váltást eszközöl (talán). Ez mitől lehet?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Werkly
őstag
USB-s RGB-s egér nem fog működni PS/2 portban átalakító kábellel sem ugye? Vagy igen? Kösz!
-
Abrion
senior tag
Hali
Van két problémám remélem mindkettőre kapok segítséget
kezdjük a nehezebbikkel1. van egy elég régi logitech MX518 egerem, működik de néha amikor mozgatom, akkor az egér kurzorja nem áll meg halad abba az irányba amire mozgattam, megtisztogattam a görgető alatti részt de a nyák alatt nem, nem hiszem hogy a nyák alá került volna piszok, szóval, mit csináljak?
2. tervben van egy új egér vétele, kiválasztottam már "Logitech G402" de nem vagyok benne biztos hogy jól feküdne a nagy kezemre, néztem az MMben de ott csak g502 volt, és az kisebb, a probléma, keverek valakit akinek ilyen egere van és segítene pár mérésben akinek van ilyen egere privizen rám.
-
Abrion
senior tag
válasz ribizly #4462 üzenetére
úgy tűnik mégis tévedtem, éjjel szét szedtem ismét és most a nyák alatt is kitisztítottam, nem produkálja az anomáliát.
de attól tartok új egeret kell hamarosan vennem, darabokra esik szét az egér, a két elülső csavar foglalat a vezetéknél, letört , még mindig tudom használni meglepő, bár mondjuk a logitech minőségi anyaggal csinálja az egereket, még így is elég jó hogy 1 csavar tartja az egész egeret -
goccer
aktív tag
Van egy Mionix Naos 7000-em, amin behalt a görgő klikk. Már rég nem garis, nem is árulják már ahogy nézem, viszont nem keresnék másik típust ha nem muszáj. Tudtok esetleg mondani valakit aki foglalkozik javítással?
-
Werkly
őstag
Valaki tudna linkelni G403-hoz passzoló middle micro switchet? Már ha cserélhető házilag? Kösz!
-
chungee
addikt
Estét!
Adott egy c2d családi PC, ami a nappaliban van. Könnyebb így felügyelni vele a gyerekeket. Tehát egér próbléma van Win7 alatt. Több usb portban is járt már. Mindenhol ugyan azt a hibát produkálja. Rövid használat után elalszik az egér, mintha ki lenne húzva. Egér csere is megvolt, az új egér 1,8k volt és annál is jelentkezik ez a hiba. Esetleg a gyerekek elállították valamit
-
Abrion
senior tag
Ismét itt
Ara gondoltam adok esélyt az egyik ötletemre.
Akinek van Logitech G500 hibás egere, írjon rám. -
Abrion
senior tag
van egy jó g500 egerem aminek a vezetékét a mellék nyáknál leszakítottam aztán a nyákot is elveszettet
keresek egy hibásat hogy legyen egy jó egerem -
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Frissen vásárolt egeremnél a gép kikapcsolása után az egér ledvilágítása továbbra is ég. Hogy tudom ezt orvosolni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
ribizly
veterán
-
lionskull
tag
Sziasztok, Qpad 8k optical szétszedése, javítása valami tipp vagy link? Esetleg olyan fórumozó aki el tudná vállalni a javítást? Görgő szorul, vagy beragad a kapcsoló, vagy nem érzékeli a nyomást. Lehet csak takarítani kéne, de nem állnék neki a talpak leszedésének ha nem tudom pontosan hol mi van.
-
sNk77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy KinzuAdderem és a jobb oldali gomb kapcsolója megfáradt, szinte már mindig duplán kattint. Bárki aki tudja cserélni és van hozzá anyaga is az írjon rám, ha elvállalja. A mocskos anyagiakat pedig privátban megbeszéljük. Köszönöm!
nádpálca
-
draco31
veterán
Hello!
4 hónapos a Logitech G502-esem, és néha a görgő éjszaka úgy beáll, hogy reggel alig bírom megmozdítani. utána aztán működik egész nap rendesen. Ezt kb heti 1x eljátssza, mi lehet vele?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz ribizly #4479 üzenetére
Megpróbálom majd levideózni, vagy nem tudom.
Egy korábbi egeremnél a bal gomb kezdett el vacakolni 1 éven belül, az meg úgy nézett ki hogy egy napig ment rendesen, másnap már csak minden harmadik gombnyomást érzékelte, következő nap megint semmi baja. Visszavittem a Bestbyte boltba ahol vettem, az eladó úgy tett, hogy így hiába viszem, nem fognak vele szórakozni hogy előjöjjön a hiba. Akkor vigyem ha teljesen meghal. Én meg hazahoztam és kicseréltem benne a gombot.
Így most tartok ettől, hogy egyszer jó egyszer nem, hogy megint csak hiába küldeném el, ez most netes vásárlás volt Rufus-ról.
Vagy írjak a Logitech-nek?[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
ribizly
veterán
válasz draco31 #4480 üzenetére
Írni mindenképpen érdemes mind a boltnak mind pedig a Logitech-nek.
Házilag semmiképpen ne mókolj vele, mert ilyennek nem szabadna történnie (hacsak nem koszolódott be valahol, de akkor is garanciális ügyintézés, javítás, tisztítás).
A kapcsolókkal mindig is lesznek gondok és azok is garanciaidőn belül az egér cseréjével, később meg a kapcsoló cseréjével orvosolhatóak.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
draco31
veterán
válasz ribizly #4481 üzenetére
Írtam a Logitechnek.
Annyi háttértörténete van az egérnek, hogy bontott dobozos volt amikor vettem, de a garancia ugyan úgy a vásárlástól számít, és fél áron volt. Logitech oldalán is 2021 a garancia vége.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
nagylaci32
tag
Sziasztok!
Úgy tudom, hogy az eddig csak szüleim által használt Logitech MX310-esem képes natív 800 dpi-vel is működni. Sajnos ezt eddig nem sikerült beállítanom.
Win 10 oprendszeren szeretném így használni, mert a fullhd képernyőn túl sok kézmozgásra van szükségem a jelenlegi 400 DPI-vel, az exprapolációt pedig nem csípom.
Állítólag kell hozzá valamilyen driver, hogy tudja ezt a felbontást. Ismeri valaki a megoldást? -
Vanir
veterán
Zowie EC2-eVo javítási tapasztalatok:
TL;DR: Szívás.
Csavarok: az egér alján, a szenzor körül lévő matrica, valamint az alsó talp alatt találhatók. Utóbbinál középen egy háromszögfejű, amit célszerszám híján kifúrni lehet csak (biztos ki lehet ügyeskedni valahogy, de nekem nem sikerült, fúrással viszont simán kijött). Ezt leszámítva a szétszedés baromi könnyű művelet.
Főgombok alatti mikrokapcsolók: a görgőhöz közelebbi lábak mindkettőnél valami ólommentes / egyéb magas olvadáspontú ónnal vannak beforrasztva. A másik két láb pöccre simán megolvadt, ezzel a kettővel összesen egy órát szenvedtem, és végül szikével kapartam ki a maradék beletörött kapcsolólábakat. Csodával határos módon szinte minden működött az operáció után, egyedül a görgetésért felelős diódákat sikerült tönkre vágnom valahogy. Pedig meg voltam győződve róla, hogy megsütöttem az egészet, de nem.
Ja, és a matrica természetesen a ragasztója nélkül vált el a burkolattól, tehát azt majd még le kell sikálnom valahogy.
-
draco31
veterán
A háromszög fejű csavarokat néha ki lehet szedni lapos csavarhúzóval. Egy ideig így vacakoltam velük, aztán vettem olyan bitfej készletet, amiben minden van.
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Van egy Razer Naga Chroma egerem. A következő a hibajelenség: wow és diablo alatt irányíthatatlanná válik a játék, valamint windows alatt 4-5 sec-re megakad a kurzor mozgása. Win 8.1-et használok ha ez esetleg befolyásolja a dolgot.- Árad -
-
ribizly
veterán
válasz lakisoft #4486 üzenetére
Nézd meg nincs e valami a szenzor körül (por, hajszál, ...).
Más gépen is ki kéne próbálni.
Ha ott is csinálja, akkor valszeg haldoklik és csere lesz a vége.
Ha nem akkor meg a jelenlegi USB vezérlő, USB driver, alaplap, CPU throttling, illetve OS (vírus, DPC latency, stb) lehet problémás...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
leviske
veterán
Találkozott már bárki olyan jelenséggel, hogy az egér random módon zavaróan gyors lett Windows 10 alatt?
Linuxon, konrkétan Kubuntu esetében volt olyan gondom, hogy az egér kezelhetetlenül gyors volt, de az inkább szoftveres probléma volt, mert Neon alatt nem jött elő. Nem hiszem, hogy az egérrel lenne gond, mert tudtommal nincs beépített gyorsítás és gyári szoftver se (Zowie ugye).
-
Dee Dee
tag
válasz Dee Dee #4387 üzenetére
Egy kis follow-up:
Írtam a nemzetközi supportnak a gondomról, magyarul válaszoltak, hogy küldjek videót. Elküldtem. Válasz:
"Az egér működési zaja nem normális. Ez a műanyag vagy gumi kiöregedésének és ebből adódó súrlódásából keletkező zaj hallható. Javaslom a terméket legariztatni a kereskedőjénél."
Elvittem a boltba gariztatni. kb. egy hét múlva írtak hogy:
"Az Ön által leadott hibás terméket a szerviz nem tudta megjavítani, ezért jóváírta.
A termék vételára levásárolható, illetve visszakapható."
Bementem és visszakaptam a pénzt. Azóta rendeltem egy újat, hátha ezzel már szerencsém lesz. -
draco31
veterán
Mennyi idő alatt szokott a Logitech válaszolni? 7.-én írtam nekik, és még nem jött válasz.
-
lakisoft
veterán
válasz ribizly #4487 üzenetére
Megtaláltam a megoldást: Help for those with the "mouse freezing" -randomly problem.
- Árad -
-
tylerddd
veterán
Elvileg jön vissza a Logitech M280-as egerem gariztatásból. Itt azt írták többen, hogy mikrokapcsoló hibás, mert a bal gomb folyamatos lenyomás ellenére időnként kihagyott és ellehetetlenített több olyan feladatot, amit így tudok kivitelezni.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire örüljek a javításnak? Orvosolható egy ilyen hiba hosszú távra is?! Nem bánnám, ha javítva alatt új egeret értenének
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Külpolitika
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Manjaro Linux
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest