- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Kolcsonkertem egy 8gb-s sdhc kartyat hogy feltegyem ra az xp-t vagy a win7-t (szoval nem rola hanem ra szeretnem telepiteni) de se az xp se a win7 telepitoje nem erzekeli az sdhc kartyat. Mit kene muveszkedni hogy lassa ?? Amugy 701 4gb surf-m van. -
kokopo
aktív tag
Ok, ertem
de ha mar a "leggyorsabbat" akkor eleg a class 6-s ?? (mert lattam valami 32 gigasat (sdhc) , 100 mega iras/olvasas-i sebesseggel, ami valami 200 angol font-ba kerul) -
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Bocs hogy nemolvasok vissza 2.000 valahany elottem szolot (neztem vissza sokat, de nemtalaltam a gondomra a valaszt, guglit is neztem de ottse)
Szoval szereztem egy eee pc-t "701 4g surf" es rapasziroztam windows 7-t, gond annyi hogy 1-2 program van rajta es a szbad hely 40-50 mega korul mozog (kivan kapcsolva minden a windows-ban ami szobajohet) Kerdeznem hogy milyen fajta ssd-t keresek amit compatibilis, vagy eggyaltalan ha szerzek egy 8GB-t es beleteszem, akkor felismeri ?? Vagy ha szerzek egy SDHC 8 GB-t akkor menyi legyen az iras/olvasas sebessege (6class eleg hogy ratelepitsem a rendszert) ?? Valaszokat elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Ukrajnai háború
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest