Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
válasz
-Rolika- #13898 üzenetére
Közben akadt még egy felmerülő probléma. Ha ugye összekötöm a boxot a monitorral, akkor csak kép van(a monitoromon nincs hangszóró). Mellette tudom használni az analóg hang kimenetet a boxon? Vagy pedig az optikai hangkimenetet? Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ami optikai csatlakozó van az alaplapokon az bemenet is vagy csak kimenet?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Watt25 #13897 üzenetére
Ez igy nekem abszolut megfelelne, sőt.
Igazából felvenni amúgy sem szándékoztam. Akkor már csak be kell mennem a T-hez, kérnem egy 3. boxot és venni egy HDMI-DVI átalakítót. Nagyon szuper. Sokkal olcsóbb megoldás, mint egy tv kártya.
Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket. -
-Rolika-
senior tag
De ha azt mondjátok, hogy a boxból analóg jel jön ki, akkor mi értelme van a HD adásoknak?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Watt25 #13884 üzenetére
A helyzte az, hogy optikai kábelen jön be T-s cucc a lakásba egy Huawei központi egységbe és ebből megy ki a TV 2 boxba. Öcsém gépében egy Leadtek Winfast DTV1800H-as tv kártya van, nekem is valami ilyesmi kellene, de iponon alig látok kártyákat, inkább csak USB-s külső cuccok vannak, ezért nem tudom, hogy nekem melyik lenne jó.
Rossz topikban tettem fel a kérdést? -
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok valamiféle TV kártyán. Mit ajánlotok? T-homeos box-hoz kellene. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, ezt nézzétek el nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest