- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Rolika-
senior tag
válasz
-Rolika-
üzenetére
Közben akadt még egy felmerülő probléma. Ha ugye összekötöm a boxot a monitorral, akkor csak kép van(a monitoromon nincs hangszóró). Mellette tudom használni az analóg hang kimenetet a boxon? Vagy pedig az optikai hangkimenetet? Azt nem tudjátok véletlenül, hogy ami optikai csatlakozó van az alaplapokon az bemenet is vagy csak kimenet?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Watt25
üzenetére
Ez igy nekem abszolut megfelelne, sőt.
Igazából felvenni amúgy sem szándékoztam. Akkor már csak be kell mennem a T-hez, kérnem egy 3. boxot és venni egy HDMI-DVI átalakítót. Nagyon szuper. Sokkal olcsóbb megoldás, mint egy tv kártya. 
Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket.
-
-Rolika-
senior tag
De ha azt mondjátok, hogy a boxból analóg jel jön ki, akkor mi értelme van a HD adásoknak?
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Watt25
üzenetére
A helyzte az, hogy optikai kábelen jön be T-s cucc a lakásba egy Huawei központi egységbe és ebből megy ki a TV 2 boxba. Öcsém gépében egy Leadtek Winfast DTV1800H-as tv kártya van, nekem is valami ilyesmi kellene, de iponon alig látok kártyákat, inkább csak USB-s külső cuccok vannak, ezért nem tudom, hogy nekem melyik lenne jó.
Rossz topikban tettem fel a kérdést?
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok valamiféle TV kártyán. Mit ajánlotok? T-homeos box-hoz kellene. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, ezt nézzétek el nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450 S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Lenovo Legion Go makulátlan állapotban, 2029.06.06-ig kiterjesztett garanciával, üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából felvenni amúgy sem szándékoztam. Akkor már csak be kell mennem a T-hez, kérnem egy 3. boxot és venni egy HDMI-DVI átalakítót. Nagyon szuper. Sokkal olcsóbb megoldás, mint egy tv kártya.