- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
Azért kell előfizetni a HírTV-re és az ATV-re a DVB-T adáson, mert ha ingyen lenne, akkor felesleges lenne belerakni ezeket a csatornákat a kábelszolgáltatók csomagjaiba, mivel ingyen fogná mindenki ezeket. Legalábbis ettől félnek mind a kábelszolgáltatók, mind a 2 TV adó. De sztem ez szinte kizárt, hiszen a DVB-T-re való átállás nagyon lassan fog megtörténni. (A pártpolitikát, most nem nézve.)
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
DarkByte
üzenetére
A fő probléma az lesz majd, hogy ha ráeröltetik az AH-ra a kódolt adásokat, akkor lesznek is kódolt adások, de nem csak az ATV és a HírTV, mert két csatona miatt nem érdemes foglalkozni a dologgal (terjeszteni/eladni az előfizetői kártyákat, hozzá a kártyás settopbox-okat). De ha már lesz kódolt műsorszórási lehetőség, akkor erre biztos sok csatorna fog majd jelentkezni. A vége az lesz, hogy a kb 30 jövőbeni adónak legalább a fele kódolt, fizetős adás lesz (hiába is mondja az AH, hogy ők a kodolatlan adások hívei), vagyis semmivel sem járunk majd jobban, mint egy kábeltévével. Pénz beszél, a kutya meg vau-vau... Bár soha nem az volt a fontos, hogy mi nézők jól járjunk...

A DVB-T2 hogyan biztosít nagyobb sávszélt? Más a muduláció vagy mi?
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
és tippre nem fog 10-20% alá esni
Lejárt a mod idő, de ezt az SD műsorokra értettem.#771: itt nézz szét, vagy kérdezd bzoley -t. Én legalább is ezt tudom linkelni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann