Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
DarkByte #770 üzenetére
Azért kell előfizetni a HírTV-re és az ATV-re a DVB-T adáson, mert ha ingyen lenne, akkor felesleges lenne belerakni ezeket a csatornákat a kábelszolgáltatók csomagjaiba, mivel ingyen fogná mindenki ezeket. Legalábbis ettől félnek mind a kábelszolgáltatók, mind a 2 TV adó. De sztem ez szinte kizárt, hiszen a DVB-T-re való átállás nagyon lassan fog megtörténni. (A pártpolitikát, most nem nézve.)
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
DarkByte #770 üzenetére
A fő probléma az lesz majd, hogy ha ráeröltetik az AH-ra a kódolt adásokat, akkor lesznek is kódolt adások, de nem csak az ATV és a HírTV, mert két csatona miatt nem érdemes foglalkozni a dologgal (terjeszteni/eladni az előfizetői kártyákat, hozzá a kártyás settopbox-okat). De ha már lesz kódolt műsorszórási lehetőség, akkor erre biztos sok csatorna fog majd jelentkezni. A vége az lesz, hogy a kb 30 jövőbeni adónak legalább a fele kódolt, fizetős adás lesz (hiába is mondja az AH, hogy ők a kodolatlan adások hívei), vagyis semmivel sem járunk majd jobban, mint egy kábeltévével. Pénz beszél, a kutya meg vau-vau... Bár soha nem az volt a fontos, hogy mi nézők jól járjunk...
A DVB-T2 hogyan biztosít nagyobb sávszélt? Más a muduláció vagy mi?
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #770 üzenetére
és tippre nem fog 10-20% alá esni
Lejárt a mod idő, de ezt az SD műsorokra értettem.#771: itt nézz szét, vagy kérdezd bzoley -t. Én legalább is ezt tudom linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest