Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
peter.buzas #3818 üzenetére
Szia!
A #3822-ben felsorolt USB2-s tunerkhez lehet venni USB2-s CI modult, amelyeket a gyártók által készített vagy alternatív szoftverek is képesek kezelni. Például:
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Olyan PCI / PCIe kártyával sajnos nem találkoztam ami, Analóg / DVB-C / CI kombinációt együttesen tud (ettől még lehet), olyannal pedig végképp nem, amely ezeket duplázza. Ezért inkább kiegésztettem számodra #3822-s hozzászólást.
Ui: A CI modul fizikailag egy PCMCIA type II. interface, a többi pedig a DVB-CI specifikáció kommunikációs rétegeinek szoftveres implementációja. A CI+ interface annyival tud többet, hogy a PCMCIA type II. felületen keresztül kinyerhető titkosítatlan adatfolyamot újra titkosítják (nehogy ellopják). Ennek mikéntjére több lehetőség is van, hogy ezek közül melyiket választották, azt nem tudom.
-
Rick4
félisten
válasz
peter.buzas #3818 üzenetére
-Neked is azt mondom, mint a többieknek, aki vért izzadva jutnak el 4 csatorna nézéséig, (bár úgy látom, falrahányt borsó) hogy gondolkodj el egy pci-os műholdvevő kártyában. Pl, ilyen a skystar2 hd2, ez kb 20 ezer ft, és nem 4 csatornát fogsz tudni nézni, hanem kb 6ezret... HD is van szép számmal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest