Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
peter.buzas #3818 üzenetére
Szia!
A #3822-ben felsorolt USB2-s tunerkhez lehet venni USB2-s CI modult, amelyeket a gyártók által készített vagy alternatív szoftverek is képesek kezelni. Például:
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Olyan PCI / PCIe kártyával sajnos nem találkoztam ami, Analóg / DVB-C / CI kombinációt együttesen tud (ettől még lehet), olyannal pedig végképp nem, amely ezeket duplázza. Ezért inkább kiegésztettem számodra #3822-s hozzászólást.
Ui: A CI modul fizikailag egy PCMCIA type II. interface, a többi pedig a DVB-CI specifikáció kommunikációs rétegeinek szoftveres implementációja. A CI+ interface annyival tud többet, hogy a PCMCIA type II. felületen keresztül kinyerhető titkosítatlan adatfolyamot újra titkosítják (nehogy ellopják). Ennek mikéntjére több lehetőség is van, hogy ezek közül melyiket választották, azt nem tudom.
-
Rick4
félisten
válasz
peter.buzas #3818 üzenetére
-Neked is azt mondom, mint a többieknek, aki vért izzadva jutnak el 4 csatorna nézéséig, (bár úgy látom, falrahányt borsó) hogy gondolkodj el egy pci-os műholdvevő kártyában. Pl, ilyen a skystar2 hd2, ez kb 20 ezer ft, és nem 4 csatornát fogsz tudni nézni, hanem kb 6ezret... HD is van szép számmal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest