- Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S10 Lite
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
válasz
DarkByte #1489 üzenetére
Én is betondzsungel közepén lakom, a lefedettségi térkép alapján határeset lehetek (papíron lefedett vagyok, de körbe nézve 10 emeltes betontenger 360 fokban). Ezért eddig nem is terveztem próbát, majd várok "hátha valaki". Mivel a körülmények hasonlóak lehetnek a tieiddel, benned bíztam. Nehogy abbahagyd....
A régi központi antenna rendszerek általában soros rendszerűek voltak. Azaz minden lakásban volt egy "aljzat", amelyeket koax-al felfűztek szép sorban. Az utolsó aljzatban volt egy lezárás a reflexiók elkerülése érdekében. A befűzött koax 75 ohmos "rézhálós" árnyékolású volt többnyire. Ha jól emlékszem egy aljzat 1.5 dB csillapítást képviselt, új korában. Egyébként "végigmegy" pincétől a padlásig, igaz darabokban. Nem tudom milyen állapotban van, de vaktában tényleg ne dugd rá a tunered.
#bzoley. Csak gratulálni tudok daa-raa vételi eredményeihez, gondolom irányított tetőantennával érte el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S10 Lite
- Asztalos klub
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Synology NAS
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest