- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
azbest #14307 üzenetére
Windowsban is tapasztaltam, amikor valamivel kísérleteztem és átállítottam USB 1.1-re a DVBViewert.
Ha ezután elindítottam a felvételt (de akkor még csak egy tuner volt) és szerettem volna másik programra váltani, csak rádióműsort engedélyezett. Másik TV már nem fért bele az USB-sávszélbe. Főleg HD mellett. Csak már nem emlékszem pontosan, hogy SD-nél mi volt, volt még valami kavarása a programnak.
Lényeg, addig én is azt hittem, USB-n mindig bejön a teljes mux, de nem úgy néz ki.
-
wassermann
Topikgazda
válasz
azbest #14307 üzenetére
A PID filter használata tényleg program/driver függő: A Raspberry-nél, az új csatornára érkező igény kiüti a korábban kiválasztottat. Viszont Windows-os PC-n próbáltam az Argus-TV szervert két USB vevővel (=2mux) és a beérkező új csatorna igények sosem ütötték ki a már korábban elindítottakat. Egyszerre nézhettél simán többet is ugyanarról a vevőről. A két USB-s vevővel a teljes ingyenes csatorna-kínálat elérhető, akár egy képernyőn is, ha a PC-s kliens és a helyi hálózat bírja:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged