Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Kicsi, erős, de nem bors
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
Watt25
üzenetére
Én is kételkedek, ezért is érdeklődtem. Igen ez egy társasház, ráadásul 10 évnél fiatalabb. Megy sok felé kábel, szerintem világosban teszek egy újabb próbát, hogy felmérjem mi merre hány méter.
wassermann: Pont ez a probléma, hogy elgéggé gyenge jelet tudok fogni, így a "falból". Ezért akartam megkérni a közös képviselőt, hogy hívja ki az "embert"
De tőle azt az infót kaptam, hogy a koax kábel a T jóvoltából van ott, ahol. De sztem ez így nem teljesen fedi a valóságot. Ahhoz képest, hogy mennyire fiatal a ház, eléggé szocis állapotokat idéz a dokumentálatlanság...Kernel: Akkor ezek szerint kereshetem a falban a koax kábelt és a szomszéd erkélyre szerelhetek egy saját antennát. F.ck yeah!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De tőle azt az infót kaptam, hogy a koax kábel a T jóvoltából van ott, ahol. De sztem ez így nem teljesen fedi a valóságot. Ahhoz képest, hogy mennyire fiatal a ház, eléggé szocis állapotokat idéz a dokumentálatlanság...
wassermann