Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsunami
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
1 hete raktam fel, meg az nem csinál ilyeneket, de kösz, hogy segítettél, szerintem maradok az alaplap cserénél, remélem attól megjavúl

-
Tsunami
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Lefuttattam a memtest-et és nem talált hibát.
-
Tsunami
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Csináltam ilyen össztesztet, a bitrpoval, az 0 hibát irt ki. Egyébként igazad is van, csak spórolni akartam, de ilyen áron nem fogok

-
Tsunami
senior tag
Hozzátenném, hogy én még mindig az alaplapra gyanakszom, hátha szarul kezeli a feszeket, meg a rendszert, és pláne nem Inteles a csipszet.
-
Tsunami
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Nem tudom, nem emlékszem, tuti valami error volt, egyébként az előbb 54 fok volt, nem nagyon ment már feljebb, proci 100 os használtságon. Aztán a fórumrol odakattintottam a max ablakra, és újraindult a gépem. Szal ilyeneket is tapasztalok

[Szerkesztve] -
Tsunami
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Hát, asszem egyszer maxba rendereltem kb 25 durvább kockát, de a felénél megállt valami hibával, most megin nyomatom maxal, 51 foknál tart, mennyi a sok?
-
Tsunami
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Az, jó, ha pl 3d maxban renderelek vele valami durvát pár percig? mer akkor real time ban tudnám nézni a fokot. Egyébként akapba 34-36 fok a proci, gyári hűtővel, gondolom az a paszta, ami rá volt ragasztva a hűtőn, de nem vennék rá mérget.
-
-
Tsunami
senior tag
Hi mindenkinek, a gondom az lenne, hogy eddig akármelyik játékot próbáltam, mindegyik vagy kilépett magátol pár perc után, vagy lefagyott, vagy érdekes viselkedett, és cseréltem már hang és video drivereket is. Én az alaplapra gyanakszom már, attól lehetnek ilyenek? Van valakinek ötelete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). De kipróbálnám a helyedbe esetleg egy másik videókályhával.