Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Örülök, hogy bevált.
Valahogy átsiklottam a 135. hsz-ed felett. Csinálok majd egy listát. De addig is némi támpont. Abban a tudatban pakoltam át az appokat, hogy ez az SD kártya nem lesz ki-be rakosgatva. Tehát az nem szempont, hogy mi van, ha leválasztom a kártyát. Ami szempont, az az SD kártya sebessége. Korábban írtam, hogy akármilyen gyors is (Class 10 pl.) az SD, még mindig sokkal lassabb a belső flash memóriánál. A másik szempont az appok mérete. Talán még az is számít, hogy várhatóan milyen gyakran fogom használni az adott appot. Ezek alapján az alábbiakat simán át lehet vinni:
- Chrome: rengeteg adatot tud pakolni a /data alá. Én nem használom, ezért töröltem. De mindig visszajött, és végül nem jöttem rá, miért. Eltávolítottam a frissítéseket, és letiltottam. Így nyugton van
- Facebook: szintén rengeteg felhasználói adatot tud felhalmozni. Én ezt sem használom, töröltem. Mellesleg a FB kliensről köztudott, hogy gyakran látványosan le tudja lassítani a tabot/telefont.
- Google térkép: közepesen nagy méretű app, de a cache-be ez is szívesen halmoz. Plusz, ritkán használom. (A cache is a rendszerterületen van alapban.)
- Google naptár: ritkán használom.
Ezek jutottak eszembe fejből.
Van mégy egy másik lista is, ami számít. Azon appok listája, amiket élből töröltem, mert sosem használom. Szóval további átmozgatással és törléssel még több hely szabadítható fel. Főleg a törléssel kell vigyázni, és kétszer is meggondolni, mert amit a rendszer területről törölsz, az hardreset után sem jön vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Suzuki topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valahogy átsiklottam a 135. hsz-ed felett. Csinálok majd egy listát. De addig is némi támpont. Abban a tudatban pakoltam át az appokat, hogy ez az SD kártya nem lesz ki-be rakosgatva. Tehát az nem szempont, hogy mi van, ha leválasztom a kártyát. Ami szempont, az az SD kártya sebessége. Korábban írtam, hogy akármilyen gyors is (Class 10 pl.) az SD, még mindig sokkal lassabb a belső flash memóriánál. A másik szempont az appok mérete. Talán még az is számít, hogy várhatóan milyen gyakran fogom használni az adott appot. Ezek alapján az alábbiakat simán át lehet vinni: