- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
The Thing
tag
Hát hogyha ment a 98 alatt és xp- alatt nem én azt mondom hogy probáld megnézni a filmet egy Media Player 6.4-essel proba szerencse.
-
amargo
addikt
szerintem szed le a Gordianknot csomagot ez minden szükséges codeket tartalamaz.
és nem olyan mint az nimro meg tásai.. -
ethrnz
csendes tag
-
ethrnz
csendes tag
ez nekem divX 5.1 az XP alatt, és nem működik...
-
DaSilva
senior tag
Ja nem olvastam végig. Sztornó.
-
-
ethrnz
csendes tag
A következő a felállás:
Van egy régi 1,7 gigás HDD-m, amin a régi operációs rendszerem (win98) futott, letöltöttem a DivX honlapjáról a codecet és tökéletesen tudtam .avi DivX videokat lejátszani.
Beraktam a gépbe egy új HDD-t, feltelepítettem rá egy új operációs rendszert (XP Prof), ugyanúgy letöltöttem a DivX codecet, és amikor megpróbálok videot lejátszani csak 3 ferde vonalat látok, olyan mintha az egész kép ebbe a 3 ferde vonalba ugrana össze, a hang viszont okés. Megpróbáltam a DivX playert letölteni, az is ugyanígy játsza le a videokat.
Ami furcsa, hogy benne maradt a gépben a régi winchesterem is ha arról indítom újra a rendszert (boot setupból törlöm az új HDD-t) akkor minden okés, tehát ugyanabban a hardverben 98 alatt tudok DivX-et nézni, XP alatt meg nem...
Egyébként a hardver eléggé harmatos (anyámék használják ezt a gépet - Celeron 366, 192 MB RAM, TNT2 32MB), de a célnak megfelel...
Mi lehet a probléma???
MInden segítséget előre is köszönök!
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest