Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Nálunk a családban kettőnknek is megjelent ma du. 4 után, de egyikünknek sem működik.

Új infó azoknak, akiket érint, hogy a Digitális Aláírásnak minimum Android 12 követelménye van. Ez azért remek, mert erről szó sem volt eddig sehol sem.
Így végül is csak kb. a fél országot zárták ki a lehetőségből.
A kiosztásban sincs semmi logika, mivel ma én R betűsként kaptam meg elsőnek, aztán egy F betűs rokonom, aztán a másik R betűs rokonom meg nem.
A másik R betűs rokon, aki nem kapta még meg az 1 hónappal korábban regisztrált, mint az F betűs rokon, aki megkapta.Mutatok két képet, ennyit tudok:

-
haha, cant take screenshot due to app restrictions.
5 filet tud max egyszerre, és max 30 MB lehet az összméret. Egy új jelszót kell bepötyögni hozzá, ujjnyomot nem fogad. A tanusítványt nem ismeri az adobe pdf reader. bár ehez nem értek.nagyon puritán, és menteni vagy küldeni tudja, utána törlődik az appból. erre fel is hívja a figyelmet.
csak azért szóltam, mert eddig én sem hallottam, hogy valakinek aktiválták volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi