Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Ptech
addikt
Ilyen minden minden MMO és hasonló játékban van. Egyszerűen nem kell tudomást venni róluk. Guilden belül persze más a helyzet, ott szívesen segít az ember bárkinek, mert tudja, hogy ő is számíthat a többiekre.
De randomokkal bármit is csinálni kiborító szinte kivétel nélkül mindig, minden játékban. -
Ptech
addikt
Nem lehet tudni, a WoW-os Scroll of Resurrection meg Recruit a Friend sem elérhető itthon, ez alapján akár ki is hagyhatják. Bár ha egy kicsit agresszívabb a Blizzard, akkor alapból benne hagyják, hiszen hasznuk van minden egyes eladáson.
Konkrét, biztos infó nincs, és valószínűleg nem is lesz kiadásig. -
Ptech
addikt
Ha előrendeltétek a konzolokszervízében, akkor ne piszkáljátok a rendelést.
Épp most írtam át az időközben megváltozott telószámomat a megrendelő lapon, erre a rendelésnél eltünt a termék neve és ára. Azt látja, hogy tavaly szeptemberben rendeltem elő, csak azt nem, hogy mit.
Küldtem nekik mailt, remélem normálisak lesznek, és nem kell máshol megvennem a játékot. -
Ptech
addikt
válasz
haromegesz14 #6637 üzenetére
A barátod, aki mindig veled van
-
Ptech
addikt
válasz
haromegesz14 #6635 üzenetére
-
-
Ptech
addikt
válasz
wikings2 #6520 üzenetére
Ilyen nem lesz, mert a karakternevek nem lesznek egyedüliek, hanem hasonlóan mint a SC2-ben, tartozik majd hozzájuk egy azonosító szám is.
Így csak a karakternév miatt nem fog megvenni senki semmit. Plusz, mivel az egész AH anonim és karaktert csak azon keresztül fogsz tudni eladni, valószínűleg nem látod, hogy mi a neve az eladásra kívánt karakternek.
Amikor megveszed azért biztos el is nevezheted majd mondjuk. -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Karbantartás szerepjáték thread a US b.net fórumon
-
Ptech
addikt
Nem módosítottak semmit, a blizz számládról nem fogsz tudni átutalni a normál számládra ezután sem.
Nem nagy trükk, arról van szó, hogy eladsz sok kis dolgot az RMAH-n, és a blizz számládra rakatod a pénzt. Ezután veszel a blizz számládon lévő pénzen egy nagyobb értékű, jó árú és eladható dolgot, és eladod az RMAH-n. Annak az árát már a saját számládra rakatod. Így megúszod a többszöri PP levonást.Argos83: Ez a bankodtól is függ. Az valószínű, hogy PayPal-ban érdemes lesz letiltani, hogy ők váltsák az EUR-t HUF-ra, mert nem a legjobb a váltás náluk. Vagy a bankod váltsa, vagy ha valaki sokat akar AH-val szüttyögni, akkor devizaszámla. Ha valaki tényleg ezzel akar zsebpénzt keresni, akkor az utóbbi.
-
Ptech
addikt
válasz
Cybertrone #5542 üzenetére
Nyilván, csak normalon is végig kell tolnod ha igazán játszani is akarsz, az meg akárkinek menni fog.
KonzolKartel: Én itt rendeltem elő, 11 a normál, 24 a CE, ingyen futár.
De lehet szólni, ha valaki jobbat talál
-
Ptech
addikt
válasz
Cybertrone #5535 üzenetére
Hát imho D3-ban nem sokat kell agyalni. Ha nagyon akarsz minmaxolni, akkor talán, de nagy eséllyel egy tyúk is végig fogja tudni csinálni normalon..
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
válasz
Cybertrone #5129 üzenetére
Szerintem a WoW modellt követik a D2 modellhez képest, tehát nem leszel lvl60 pár óra alatt, mert az XP nagy részét olyankor nem kapod meg, ha egy sokkal magasabb szintű valaki van a partyban.
-
Ptech
addikt
válasz
Cybertrone #5114 üzenetére
Merem remélni hogy az ilyen tápolt karakterek nem lesznek sűrű vendégek a teljesben
Az megvan, hogy a kari tápolásról szól az egész játék, ugye?
Más: az amazon.it levette az ápr17-es megjelenést.
-
Ptech
addikt
Itt a darkosítás is, akinek sok a cukormáz.
-
Ptech
addikt
Nehéz game lesz ez
Remélem nehéz is lesz. Bár valószínűleg csak későbbi nehézségi szinteken.
Mostanában divat lett interaktív filmeket csinálni a játékokból, olyan mintha időnként felugrana egy nyomd meg az X gombot, hogy nyerj felirat.Hell-Inferno legyen olyan, hogy az egyszeri kezsüel vért izzadva tépje ki az összes haját. Legalább pár hónapig, utána úgyis nerfelni fogják. Legalább addig legyen kihívás annak, aki látott már WASD gombokat, és meg tudja nyomni őket.
-
Ptech
addikt
Van hello kitty verzió is
-
Ptech
addikt
Fansite-ok kaptak egy pár kulcsot: [link]
-
Ptech
addikt
válasz
Wolverine #4763 üzenetére
Dehogynem. A bétában is szénné lehet farmolni a kriptákat a kékek után. Jó, hogy nincs fix spawn point, és random a dungeon is, de ez nem sok vizet zavar a gyakorlatban.
60 perc alatt 69 db kéket szedtem össze így. Ha nem a kriptákat farmolod, akkor fele ennyi sem jön össze akárhogy próbálkozol. -
Ptech
addikt
Remélem ez a sok béta kiosztás már a release előtti stress test része
-
Ptech
addikt
Azzal nem sokra menne az ember, mert ahogy már írták, alig működik valami.
Én meg pont arra vagyok kíváncsi, hogy milyen a játékélmény, meg hogy elfut-e normálisan a laptopomon, vagy gépet kell majd vegyek, mikor kijön.
Erre pont elég lenne két óra a bétával, de nem fogok d2jsp-n ~40 EUR-t fizetni ezért, a béta hozzáférés meg nagyon ritka, senki közeli ismerőst nem tud megkérni az ember, hogy pár órára hagy lessek már bele.. -
Ptech
addikt
válasz
kapeti07 #4498 üzenetére
Teljesen logikus. Ha valaki jogosan kaszál rajta, az a Blizzard, aki a játékot csinálta.
Nem az, aki össze tudott rakni egy weblapot és botot írni, dupe-ot használni kínai munkaerővel.
Ők is belátták, hogy úgy is meg lesz oldva a pénzes kereskedelem, ha nem akarják. Akkor már ők keresnek rajta közvetlenül, és nem hagyják, hogy más zsebébe menjen a pénz.
Én pl. meg vagyok győződve, hogy ha a D3 elég jól sikerül, és olyan ütemben fejlesztik majd, mint a WoW-ot, akkor a Blizzardnak sikerül még egy arany tojást tojó tyúkot csinálnia, és a D3-ból legalább annyi bevétele lesz, mint a WoW-ból. -
Ptech
addikt
Az még nem is durva pénz. Ha megnézi az ember, hogy a nagyobb virtuális cucc kereskedő oldalak tulajdonosai egytől egyig dollármilliomosok lettek a Dio2-ből.
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Aztán hogy a végleges verzióba tesznek e mesterséges gépigény növelő programsort
Az nem vallna a Blizzardra, rájuk eddig mindig az volt jellemző, hogy rendesen meg van írva és optimalizálva az engine. Így többen tudják játszani régebbi gépekkel is. Ezen kívül a Blizzard már akkora, hogy nem kell neki és nem is akar lefeküdni semelyik VGA gyártónak, ha ilyennel meg is keresnék őket. Maguk ellen dolgoznának vele.
Amelyik mosztára ráviszed a kurzort, kivilágosodik, és egy iszonyat vastag, erős piros vonal veszi körül.
Igen, ez az első részben volt így, már akkor is zavart, kicsit arcade jellegű lesz tőle az egész, remélem kikapcsolható lesz, nem akarok hozzászokni.
Engem még a betűtípus zavar nagyon, ami a földön lévő aranynál van. Egyszerűen rossz ránézni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós kamerák
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest