- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Auslander
tag
<off>
Amúgy Németországban fejlesztesz, ezért lettél ''külföldi''? Miben dolgozol, meg milyen projekteken (ha itt is érdekes és elmondható)?
</off>
OFF
Igen, Németországban dolgozom. Egy DMS rendszeren dolgozunk, aminek szeptember 30-án volt a Release 1 bejelentése. Szóval nincs még igazán tesztelve:) Ez tulajdonképpen egy már meglévő rendszerünk frissítése. Ugyanis már tizenegynéhány éve a piacon van a régi termék, aminek ugyan kicsit szűkösek a lehetőségei, de ennek ellenére itt németországban piacvezetőnek számít. A lényeg, hogy az adott dokumentumhoz (ami lehet akár fax, e-mail, elektronikus dokumentum, bármi) attribútumokat lehet rendelni arhiváláskor, ami alapján a dokumentum újra elérhető, módosítható, stb... Az attributumok egy adott mask (form) segítségével adhatók meg, mind arhiváláskor, mind kereséskor. Természetesen ezek a form-ok Visual Basic-ben script-elhetők. A tape-library (hardver) szinten a cég terméke :)
A rendszer teljes egészében C++ -ban íródott, amíg én meg nem érkeztem (2001), és COM alapokra van helyezve. Az adminisztációs/rendszergazda program az én kezem által kelt életre. Segítségével menedzselhetők az arhiváló formok, kereső formok, jogosultságok, csoportok, felhasználók, meg minden. No ez teljes egészében Delphi-ben íródott. Nem kis időbe telt rávenni az okosokat, hogy hadd csináljam ebben. (No persze előtte rengeteg más feladatom volt, ami C++ -ban lett implementálva). Ebben a tool-ban egyébként a kedvencem a form-designer, ami (jobb hijján) a Delphi designerére hasonlít. Rendest Object Inspectorral, meg minden. Jó sokáig szöszmötöltem vele :)
No röviden ennyi. A Namespace extension is azért kell majd, hogy ne csak célprogrammal lehessen egy adott dokumentumot elérni, hanem direkt pl. a Word-ből is meg lehessen nyitni azokat, vagy az explorerből keresést indítani, vagy sorolhatnám még. Ámbár valószínű erre az idén már nem kerül sor.
Remélem nem leszek kihajítva a moderátor által.
ON
Köszi a linket rögtön megnézem,
Üdv:
Ausländer
Aktív témák
- ! Akció ! - Klipsch R-120SW Mélynyomó / Subwoofer - 1.5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő