Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz plömplöm #71749 üzenetére
Persze, nem olyan sürgős.. csak azért mondtam, mert én mindenhol azt az információt kaptam, hogy csak egyben lehet cserélni.
Mondjuk nekem is nonszensz, hogy egy sima mikrokapcsolós valamit nem lehet külön cserélni. Egérben is cseréltem már.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
plömplöm
őstag
válasz Atomgeszi #71751 üzenetére
egy tipp addig: A169B1
elméletileg cserélhető a modul külön: Removing the touchpad button board
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
SzaboZE
addikt
válasz Atomgeszi #71750 üzenetére
Ácsi, azt mondtad csak egyben lehet cserélni. Ezt cáfoltam. Az, hogy rendelhető-e külön, az megint más tészta. Garanciában egyben szokták cserélni, de volt eset ahol külön berendelték az egérgombot. És olyan is, hogy a szervizes szépen leszedte az újról és felszerelte a régire. Mert minek cserélné az egészet...
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Egy laptop hardveres és szoftveres felszereltségét + a garancia lejáratát szeretném csekkolni.
Ismerem a laptop típusát és gyári számát is. A gép tőlem távol van és a gazdája ezeket nem tudná megmondani.
Érdekelne hogy mivel van szerelve a gép: cpu, gpu, memória, windows jár-e hozzá és melyik... milyen weblapon lehet ezt megnézni? -
cd930
aktív tag
Sziasztok!
Dell G15 G5511FI7UB2 modellszámú gamer laptopot ajánlottak rokonomnak az Árukeresőtől bő százezerrel alacsonyabb áron. Nem használt, majdnem 3 év hivatalos kisker garis.
Kérlek szakértsétek meg, hogy ajánlott gép-e.
Vagy menjek inkább a gamer notebook topicba a kérdéssel?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
Diák66
őstag
Ha neki elég, akkor jó választás lehet. Amivel gyengébb az i7+rtx3060-nál, hogy a kijelző csak 120 Hz (165 Hz helyett), valamivel a fényereje is gyengébb, az akku kisebb kapacitású, valamint az USB portok gyengébbek. Van még rajta 2.0 is, valamint csak type-c. (Thunderbolt 4.0 + type-c combo helyett). nyilván a 3050 (3060 helyett) azért gyengébb VGA, azért is ennyivel olcsóbb. De ugye a következő lépcső az már ez: [link] (az 512 GB-os SSD-vel szerelt i7+3060 verziók is a gyengébb kijelzőt tartalmazzák!)
-
trec12
addikt
Van egy pár hónapos Dell Vostro-m. Az utóbbi pár hétben kattogó hangot ad nem folymatosan hanem random kattog egy-kettőt kb. félpercenként van, hogy sűrübben. Kezd egyre jobban idegesíteni mert amúgy bazi csendes a gép + ennek nem kellene ilyen hangot adni. Tippetek lenne esetleg mi kattoghat benne? Venntillator? Esetleg tápellátás?Gariztassam?
[ Szerkesztve ]
-
Csepy
őstag
Hátha tudna valaki segíteni:
szeretném megvásárolni ezt az egységet, így:
Latitude 7400 (NEM a 2 in 1), alumínium, infra kamerás, és (bár nem fontos, de csak így találtam SKU-t) matt érintőkijelzős assembly.
A hivatalos DELL part number: 049TM
Esetleg, aki DELL viszonteladó/szervizben dolgozik, tudne ebben nekem segíteni?
Regards: Csepy
-
-
tpeter77
addikt
válasz Ablakos #71755 üzenetére
szia,
Erre a linkre gondolsz? Mert itt be tudom írni a Service Tag-et vagy a gyári számot, de az oldal jobb szélén "A termék műszaki adatainak megtekintése" likre kattintva nem látom a pontos adatokat: processzor, akku, memória, ssd... amikre kiváncsi lennék azok nem jelennek meg.
Vagy máshol kell keresnem?[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
üdv! Mai nap megjött expresscard GDC Beast cuccos... GTS250-el driver telepìtés, majd reboot közben megàll a boot folyamat... ötlet, hogy ez most miért?
Van egy GTS 450 karim jelenleg ezen kìvül...
Win11 dell latitude e6330
Köszi bàrmilyen tanàcsot tippet!!¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
tpeter77
addikt
válasz Ablakos #71771 üzenetére
akkor segíts kérlek, ez a service tag: C3RY3M3
Beírom ide az azonosítószámot és hol lelem meg a részleteket? -
gergovass_
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy G5 laptop GTX1050 Ti videókártyával. Azt vettem észre mostanság, hogy 'átkapcsol' az integrált kártyára a laptop, illetve MSI Afterburner 'Lost connection to GPU1' üzenetet ír.
A kérdésem az lenne, hogy kezdi beadni az unalmast a kártya vagy valami más problémája akadt?
Ui.: Tavaly júniusban alaplapot cseréltek, garanciában, ami azóta már nincs.
Bármilyen segítséget, tippet köszönök!
-
SzaboZE
addikt
válasz gergovass_ #71776 üzenetére
Szoftver is okozhatja. Ha van rá lehetőséged próbálj meg egy másik telepítést.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
eladohardver
őstag
válasz gergovass_ #71776 üzenetére
Mielött ledaràlod a mostani telepìtést, daràld le az intel és nvidia drivert, majd DDU-val szedjél le minden maradékot... àllitsd be ddu ban, hogy ne tudja leszedni win update röl a drivereket... Majd dobd fel a legùjabb drivereket intel és nv...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Diák66
őstag
Hát a G15 5511 immáron Windows 11 alatt is melegszik alvó állapotban, a rendszer pár hónapos rajta, frissnek tekinthető. Valahol 90-100 C fok körül járhatott, amint felébresztettem egyből pörögtek a ventik, mire a hőmérsékletet néztem, már 90 fok alatt volt picivel. Ez továbbra is aggasztó jelenség.
-
pohár
félisten
válasz Diák66 #71781 üzenetére
ha jól tudom, a Win11 ezen funkciója van elbaszarintva, pont tegnap volt az új XPS unboxingja közben Shortcircuiten róla (a vége körül)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
jcvd
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan maszek szerelőt ajánlani az országban, aki profin javít Dell laptopokat nem horror áron?Dell Inspiron 7537-nak szanaszét esett a kijelzője, lehet apróbb alkatrész is kell hozzá, újra fixálni kellene, mert így nem lehet összerakni, illetve a billentyűzetből is pótolni kellene egy lefelé nyíl gombot.
Dell XPS 9560 laposomban meg 1,5 év után nem tölti tovább az akksit, tuti elérte a beleírt ciklust, pedig az akksira nagyon figyeltem, még simán ment 8 órát. Valaki tudja ezt javítani?
Várom mielőbbi válaszotokat, akár privátban is! -
nagyúr
Szia,
Bill: Ha a mechanika esett szét, talán lehet pótolni, bár nem sokaknak van plusz gombja elfekvőben.
Kijelző: Ha a hátlapból jött ki a csavarfészek a zsanér miatt lehet elég csak a hátlapot cserélni, kérdés a zsanér megszorult-e... Tipikus Inspiron hiba amúgy.
XPS: Másfél éves, akkor még van a gépre gari, nem? Ha igen, irány egy garis szerviz és megnézik. Ez a beleírt ciklusos dolog ez melyik felvilágosult oldal megnyilvánulása? Megnézném nem-e írták le a lottószámokat is véletlen...
Simán lehet alaplap hiba ha 8 órán át ment még tegnap a gép, ma meg nem...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
movax
őstag
Élménybeszámoló:
Dell Vostro 3510-es. Odacsapódott valamihez az egyik sarka, amitől kiszakadt a zsanér a képernyőkeretből. Nem volt nagy ütés, néztem is, mi a sz@r, ennyitől így szétmegy. Nos, a zsanért három darab ilyen kis anyacsavarszerű bizbaszhoz kell csavarral rögzíteni, de ezek a recés szélű kis 4 mm átmérőjű bizbaszok csak simán bele vannak ágyazva a műanyagba, gondolom, melegen préselik bele, és megy beléjük a csavar. Persze, hogy kiszakadtak. Néztem, hogy mit lehet tenni, aztán nekifogtam, lebontottam a képernyő káváját, egyszerű lepattintós, aztán amint hozzáfértem a sérült részhez, pillanatragasztóval visszaragasztottam a kis bizbaszokat, összeszorít és ismét jó minden. Szerencsére a zsanér nem sérült vagy görbült. Csak azért mesélem el, hogy lássuk, mennyire gyenge kis szarok ezek a műanyagépítmények, vigyázni kell rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Benőke
őstag
válasz #72755712 #71790 üzenetére
Nem tudja mindenki, én pl nem követtem. Latitude -t használtam mindig mondván jók.
Vostro meg belépő szintű üzleti masina.
Bennem egy világ dőlt össze a mostani szériákat alaposan megnézve.
Most kiderült hogy a latitude az hát biznisznek van eladva meg minőség de a korábbi 5-6 szériákhoz képest ezek még viccnek is gyengék.
Beleástam magam, és nem látom a DELL nél azt aminek értelme lenne hogy megvegyem. Van egy kevés ami jó de brutál horror áron és az is kompromisszumos. Latitude ben gondolodtam. -
arcitec
addikt
válasz Benőke #71795 üzenetére
Latitude 5520. Részleteznéd, hogy mi az benne ami gyengusz? Vagy mi az amitől kevésbé jól használható? Mert ha műanyag, attól még jó lehet, mint a telefonoknál sem értem miért vannak oda, ha nem fém. Csak ne nyöszörögjön a többi nem számít. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
SzaboZE
addikt
válasz Benőke #71788 üzenetére
Kb mintha azt hallanám, hogy micsoda szar minőség egy Smart, pedig Mercedes.. Hát kb annyi köze van a Latitude 3-nak a többi Latitude-höz.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Aki a gyengeség miatt aggódik, annak figyelmébe ajánlom a Dell Rugged szériát:
-
Benőke
őstag
válasz arcitec #71796 üzenetére
Nem vagyok szervizes, az én benyomásaim ezek voltak.
Konkrétumok? A benyomás nem konkrétumok, de konkrétumoktól is lehet beszélni. Benyomás az összhatás.Kézbe fogva elfogott a bizonytalanság hogy ez üzleti gép egyáltalán.
Korábbi szériákhoz képest ez szerintem nyeklik nyaklik. Kinyitva látszott a szerviz romboló munkája de nem is tudom hogy lehet úgy kinyitni hogy az a sok kis pöcök ne törjön el, ezért lifegett az alja, nem kellett még kicsit se feszegetni, eltörték a pöckök felét kb. Meglátva a hűtés méretét egyből kiderült miért gyenge a hűtése. Szerintem ez kicsi ekkora gépbe. Dupla hőcső okés. Nyilván jobb mint egy fele harmad ennyibe kerülő acer, de ez nem az a színt amit elvárok.Kevésbé jól használható? A legolcsóbb acer is ugyan ezzel a használati értékkel bír, szóval ezek alapján maga az üzleti kategória is felesleges lenne ilyen szemszögből.
Van kijelzője, billentyűzete, CPU, memória, ssd ugyan az. Más a logó a házon.#71797 SzaboZE
Nyilván az én hibám hogy utána nézés nélkül megvettem a 3 -as szériát, de kellett egy gép aznap asap ami raktáron van. (Addig húzta a feleségem a vásárlást hogy a végén nagyon sürgős lett és nem maradt idő várni. Ő ment be és én mondtam telefonban mi a jó és ennyi.) Üzletiből nem volt túl sok, HP probook meg ez a Del latitude 3 -as. Nem ismertem, csak mondom dell az mindig jó, latitude az üzleti 3 -as valószínűleg kicsit olcsósított. Végül is igazam lett. Csak nem gondoltam hogy ennyire. Újabb esetében körültekintőbben jártam el. Megtanultam a leckét. Név semmit se számít ahogy a merci sem. Maga a konkrét termék a lényeges. Megnézve az aktuális 5 szériát közelében sincs annak ami nekem minőségi gépről fogalmam volt. Ennek eredménye képen teljesen más márkát vettem végül. (Itt a fórumban hívták fel a figyelmemet az általam elfelejtett márkára.) Hasonló árban és zongorázni lehet a különbséget az mellbe vágó. Nem is néztem volna már márka után. Nincs ráírva hogy ez úgy üzleti hogy nem az csak a bézik inspireon átcimkézve kb.
Igen én néztem be, de besétáltam abba a csapdába amit ők állítottak. Bár így kevesebbet költöttem, de cserébe elégedetlen is vagyok. Nyilván nem minden vevő áll majd így hozzá.
Pedig mindig csak DELL -t vettem, soha nem volt velük bajom, sem működésben sem minőségben, eddig. Dell latitude széria az mindig stabil széria volt a szememben. Eléggé elvakult voltam, de kellett ez a nagy pofon hogy felébredjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest