Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Apropó Photoshopos, Illustratoros okosságok mennyire játszanak fontos szerepet?"
Hát szerintem frontendesnek kötelező ismernie valamennyire (mindenképp) vagy nagyon (attól függ, egész pontosan a munkakörnél mit értünk most frontend alatt (lehet, hogy kb. mindent beleért a munkáltató, amit az ügyfél a honlapodból lát, lehet, hogy annak csak egy szeletével foglalkozik), kicsit sztem elmosódik ez a fogalom) a Photoshopot."Unterschiede zu XHTML und HTML4"
Hát nem tom, szerintem az XHTML és HTML4 különbségeivel most tök felesleges foglalkoznod, foglalkozz azzal, amivel a jövőben is fogsz, tehát HTML5-tel. Aztán majd ha később mégis érdekel, majd magadtól megtanulod, mi is az az XHTML.Amúgy tényleg alaposan nézz körül, hogy egy adott tanfolyamról milyen visszajelzések vannak (ha lehet ilyen véleményeket olvasni valahol), mert túl sok helyen túl sok a kókler, aki elmegy tanárnak, mert azt hiszi, ért hozzá (még BME-n is találkoztam olyan webfejlesztő kurzussal (szabadon választható tárgy volt, kíváncsiságból felvettem), ahol nekem égett az arcom a tanár nevetségesen elmaradott (90-es évekbeli) tudásától és leadott tananyagától (még valaki komolyan veszi); de szerencsére ennek ellenkezőjét is tapasztaltam, egy Microsoftnál is dolgozó emberkétől, akitől rengeteget lehetett tanulni, és nagyon képben volt).
Németországban tartózkodsz egyébként?
(#1461) Jim-Y:
"ami jön az szubjektív vélemény"
És megintEgy vélemény még mindig csakis szubjektív lehet...
Olyan nincs, hogy "objektív vélemény", mivel a kettő kizárja egymást. Muszáj volt megjegyeznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest