Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Apropó Photoshopos, Illustratoros okosságok mennyire játszanak fontos szerepet?"
Hát szerintem frontendesnek kötelező ismernie valamennyire (mindenképp) vagy nagyon (attól függ, egész pontosan a munkakörnél mit értünk most frontend alatt (lehet, hogy kb. mindent beleért a munkáltató, amit az ügyfél a honlapodból lát, lehet, hogy annak csak egy szeletével foglalkozik), kicsit sztem elmosódik ez a fogalom) a Photoshopot."Unterschiede zu XHTML und HTML4"
Hát nem tom, szerintem az XHTML és HTML4 különbségeivel most tök felesleges foglalkoznod, foglalkozz azzal, amivel a jövőben is fogsz, tehát HTML5-tel. Aztán majd ha később mégis érdekel, majd magadtól megtanulod, mi is az az XHTML.Amúgy tényleg alaposan nézz körül, hogy egy adott tanfolyamról milyen visszajelzések vannak (ha lehet ilyen véleményeket olvasni valahol), mert túl sok helyen túl sok a kókler, aki elmegy tanárnak, mert azt hiszi, ért hozzá (még BME-n is találkoztam olyan webfejlesztő kurzussal (szabadon választható tárgy volt, kíváncsiságból felvettem), ahol nekem égett az arcom a tanár nevetségesen elmaradott (90-es évekbeli) tudásától és leadott tananyagától (még valaki komolyan veszi); de szerencsére ennek ellenkezőjét is tapasztaltam, egy Microsoftnál is dolgozó emberkétől, akitől rengeteget lehetett tanulni, és nagyon képben volt).
Németországban tartózkodsz egyébként?
(#1461) Jim-Y:
"ami jön az szubjektív vélemény"
És megintEgy vélemény még mindig csakis szubjektív lehet...
Olyan nincs, hogy "objektív vélemény", mivel a kettő kizárja egymást. Muszáj volt megjegyeznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bittorrent topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- PC Game Pass
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő