Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
hali.
Az objektiv átmérője 110mm, a fokusza 915mm.
Ez nem kinai cucc, amit az áruházban 50 rugóért rádsóznak,észlelés helyett meg csak kinlódsz vele.
Ez egy profi amatőr távcső, profi mechanikán. A teodolit fa háromláb teherbirása kb.30kg, az egész felszerelést simán elbirja, / volt már rajta 154/1200mm-es tubus is, az alatt sem remegett be/
[link]
a linken szereplő oldalon kis öszehasonlitás a távcsővekről. Egyébbiránt az oldal tulajdonosa készitette a tesztben szereplő távcsővek nagyrészét.
Az objektiv / lencse / a Zeiss amerikai megfelelője: Jaegers, ugyanaz a minőség kicsit olcsobban.
A távcső ára kompletten 280.000.-ft. kicsit alkuképes és ingyen házhozszállitom.
elsőre kicsit drágának tünik/ én is drágálottam az elején, de elmentem a távcsődiszkontba és megnéztem a hasonlo paraméterekkel rendelkező távcsővet, nem ott vettem/
ha esetleg érdekel még valami, nyugodtan kérdezz.
üdv: popey
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest