- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
Aktív témák
-
maxxi
csendes tag
Vízhűtésel nincs kedvem bíbelődni,tök kezdő vagyok a gépem csak azért ilyen''erős'' mert sulinetre vettem és 3 évig ez marad.
A pénzem pedig elfogyott,tudom kb,hogy mit kellene vennem csak bíztam benn,hogy esetleg van olcsóbb megoldás egyenlőre az iglo úgytűnik megteszi aztán majd jön a tápcsere,vga hűtő,cpu./áprilisba jön az adóvisszatérítés addig remélem kibírja.
Néztem a Vga-t iszonyú forró nem lehet abból baj?Hogylehet így forgalomba helyezni egy eszközt 65e.ft-ért hogy utánna vegyek még 10e forintért hűtőt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
maxxi
csendes tag
-
maxxi
csendes tag
megvettem az iglo4360-as hűtőt most tesztelem videó konvertálás közben 60-fok eddig a prescott 2.8-am megfelelő ez???
hány fok káros a procinak??? -
maxxi
csendes tag
Sziasztok.
A lenti konfigurációmhoz szeretnék tanácsot kérni,hogy mivel tudnám csendesíteni HANGOS gépemet.A gyári procihűtő alapon kb:3500 fordulaton megy ami már így is elég hangos de már filmnézés és letöltés közben előfordul a 4-5000 fordulat játék közben garantált az 5000 de akkor már rezeg az egészgép és a proci hőfoka 65fok.Számtek üzletben ajánlottak zalman cuccokat procihűtő:8-13 vga:7+3 a venti ha kell és egy új táp 400wattos codegen 12-es ventivel 7500ft.
Ajánlottak még proci hűtéshez glacialtech iglo-t(25Db) 3000ft-ért de erröl még nem igazán hallottam de 3.2-es prescottig ajánlják.
A kérdéseim:1.Mit tegyek,hogy csndesebb legyen a gépem a 300 wattos tápom őrült meleget nyomki háátul de nem az tűnik hangosnak,elég a 300watt???
2:Glacialtech hűtőröl mit tudtok félek,hogy esetleg az is 5000 fordulaton működik és hangos.
3.Házba csak egy 8 cm-es venti fúja a levegőt a proci felé kifelé semmi mit lehet ezzel kezdeni/erre gondoltam a tápot hátha az kiszívja a meleget a prociról/.
4.Video kártya is elég melegnek tűnik de gondolom nem ettől hangos a gép kell-e erre hűtés????:O:F
ASUS P4P800-E DELUXE ATX,Sapphire Radeon 9800Pro 128MB TD Lite,PQI RAM 512MB DDR PC3200 400MHz,Intel P4 2,8GHz 800MHz 1MB dobozos
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- YouTube
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest