Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seria
tag
válasz Crystalheart #610 üzenetére
hogy a hús mitől lehet kesernyés meg lilás? Gondolom leoltották és nem várták meg a várakozási időt és levágták.
Ezt én elhiszem neked, de attól még a én tejet nem fogok inni az biztos.(#611) sing1ep1ayer
Én nem akarok senkit meggyőzni akár a tejről is. Aki akar inni hát rajta.
Azon viszont túl kellene lépni hogy a tej élet, erő, egészség.
Egy kicsit olvasgatni kellene a tejről és persze amit alátámasztott vizsgálatokkal igazolnak.
Ebben a pillanatban szólt a párom, hogy a baba-mama percekben műsorban is azt mondják, hogy kisbabáknak nem lehet tehén tejet adni az az egyik ok ami miatt crohn, colitis, ekcéma és egy pár betegség kialakul a jövőben.Afrikai törzsek isszák a tejet? Én egy senki vagyok ahhoz, hogy minden kérdésre biztosan válaszoljak tudjak és véleményezzek.
Gondolom az ott lévő kecsketej nem olyan ártalmas, viszont ha betegek is nem hiszem, hogy gyógyszereket szednének és élesztővel készül dolgokat ennének mellé, meg olyan csodálatos virslit (tele természetes anyagokkal) amit tegnap belinkeltem.Az is igaz, hogy van a távoli családomban több ember is aki gyerek kora óta iszik tejet és semmi baja. Nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest