- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
én igen, nem vagyok hc gamer már, meg pubozni szoktam manapság, de mégis novában rohadok, mert nincs fix csapat. sok idióta nem infozik, nem is hallgat az infora, 2 lövés után tárazik,egyesével rohannak rá az enemy csapatra meghalni. mondom ezt 10+ év cs múlttal, 1600 órával és 500 nyert meccsel.
wingmanben érdekes, supreme vagyok.
ez csak a rangrendszer hibája lehet, ha valaki lehet jobban lő nálam, de full kretén, az nem ugyanaz a rank, mint én, mert jól lőni édeskevés ehhez a játékhoz.
-
lemusz
addikt
Abszolút. Nem értem hogy lehetek globál, holott nem is ICL highokkal tolom, főaccon szinte csak szoló megy. Barátokkal érdekes módon szmörfökön csak sas1-2 vagyok. Ki érti ezt? Hogy lehetek globál, amikor néha úgy érzem babérkalába is megszégyenülnék? Egyre süketebb vagyok, havertól állandóan megkapom, hogy "Nem hallottad?!" - hát nem, néha már csak nézek ki a fejemből de látni meg nem látok, kérdezik: "Nem láttad?!" - nem, pedig 144hz..., aimom mióta tavaly nyáron váltottam modernebb hardverre és ezzel együtt sajnos muszáj volt win10-re is nagyon rossz, előtte se voltam aimkirály, de ezóta meg pláne nem vagyok az. Hibás a rangrendszer! Derankot érdemlek, de valahogy mégis mindig vissza megyek, ha letalálna dobni.
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Nekem romlott ma is a rendszer miatt.
Kedves ellen csapat megint nem dobta ki az aimos , pofátlan playert. Így szépen én rugattam ki először egy játékost hátha fel tudjuk adni, de nem engedte ez a...
Kidobtam minden csapatarsam egyedül voltam már a botokkal akkor sem lehetett feladni... Én meg fogtam aztán kiléptem megint, nem érdekel! 2 órás eltiltás...
Így rögtön mg2-be estem vissza. Persze ilyenkor az ellenséges csapat rangja nő. Ez tényleg nagyon igazságos!
A szörnyű az, hogy mostanában, csak vesztetett meccsem van. Ha vissza nézem, sőt írja is másnap vagy még az az a játék, hogy segítettem a reporttal... Vagy 40 ember biztosan van már a legutóbbi játékosok között akiknek ott díszeleg a VAC eltiltás...
Megnézem milyen a prime inkább. Anno megvettem az összes valve játékot öcsémnek és nem is használja már...
De ott meg nem az én eredményeim lesznek csak... Családi megosztásában meg a CS:GO sose ment nálam... Minden más Valves játék igen, de az nem...Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Jófogás tapasztalatok
- Gmail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Revolut
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest