Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• htc07

addikt

válasz adise #71280 üzenetére

én igen, nem vagyok hc gamer már, meg pubozni szoktam manapság, de mégis novában rohadok, mert nincs fix csapat. sok idióta nem infozik, nem is hallgat az infora, 2 lövés után tárazik,egyesével rohannak rá az enemy csapatra meghalni. mondom ezt 10+ év cs múlttal, 1600 órával és 500 nyert meccsel.

wingmanben érdekes, supreme vagyok.

ez csak a rangrendszer hibája lehet, ha valaki lehet jobban lő nálam, de full kretén, az nem ugyanaz a rank, mint én, mert jól lőni édeskevés ehhez a játékhoz.

• lemusz

addikt

Abszolút. Nem értem hogy lehetek globál, holott nem is ICL highokkal tolom, főaccon szinte csak szoló megy. Barátokkal érdekes módon szmörfökön csak sas1-2 vagyok. Ki érti ezt? Hogy lehetek globál, amikor néha úgy érzem babérkalába is megszégyenülnék? Egyre süketebb vagyok, havertól állandóan megkapom, hogy "Nem hallottad?!" - hát nem, néha már csak nézek ki a fejemből de látni meg nem látok, kérdezik: "Nem láttad?!" - nem, pedig 144hz..., aimom mióta tavaly nyáron váltottam modernebb hardverre és ezzel együtt sajnos muszáj volt win10-re is nagyon rossz, előtte se voltam aimkirály, de ezóta meg pláne nem vagyok az. Hibás a rangrendszer! Derankot érdemlek, de valahogy mégis mindig vissza megyek, ha letalálna dobni.

[ Szerkesztve ]

• mtomi95

senior tag

Nekem romlott ma is a rendszer miatt.
    Kedves ellen csapat megint nem dobta ki az aimos , pofátlan playert. Így szépen én rugattam ki először egy játékost hátha fel tudjuk adni, de nem engedte ez a...
    Kidobtam minden csapatarsam egyedül voltam már a botokkal akkor sem lehetett feladni... Én meg fogtam aztán kiléptem megint, nem érdekel! 2 órás eltiltás...
    Így rögtön mg2-be estem vissza. Persze ilyenkor az ellenséges csapat rangja nő. Ez tényleg nagyon igazságos! :))
    A szörnyű az, hogy mostanában, csak vesztetett meccsem van. Ha vissza nézem, sőt írja is másnap vagy még az az a játék, hogy segítettem a reporttal... Vagy 40 ember biztosan van már a legutóbbi játékosok között akiknek ott díszeleg a VAC eltiltás...
    Megnézem milyen a prime inkább. Anno megvettem az összes valve játékot öcsémnek és nem is használja már...
    De ott meg nem az én eredményeim lesznek csak... Családi megosztásában meg a CS:GO sose ment nálam... Minden más Valves játék igen, de az nem...

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

Új hozzászólás Aktív témák