Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznorbi2
senior tag
válasz
mitkov77
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Nem igazán akar menni ez az OC!Viszont a memo visszaosztási értéket nem tudom. Azt vettem észre, hogy a magfeszt magától állítja ahogyan növeltem az FSB-t, de a fentebb leírt FSB-nél ismét fagyizni ment a gép!
Ha esetleg más prockót tennék bele(például C2D E8XXX) akkor azzal is csak azt a kis FSB emelést engedélyezné?
-
sznorbi2
senior tag
válasz
mitkov77
üzenetére
Ha jól emlékszem: 1.20V-ot mutatott.
Viszont már kikapcsoltam minden takarékossági funkciót(Intel Speedstep Tech. és még vagy két funkciót) a Bios-ban is és ennek ellenére sem tudom fentebb tornázni az FSB-t.
A magfeszt nem is engedi manipulálni 1.20 V felé csak csökkenteni tudom 1.10 V-ra.
A memo. feszt engedi az egekig, de ugye ez a lap 1333MHz-n csak az OC-n tudja hajtani a cuccokat(OC nélkül 1066MHz a max.) és nekem a proc és a memo is 1333MHz-s. Nem ez lehet a bibi?
-
sznorbi2
senior tag
Van egy ASRock G41M-VS3 REV2. alaplap és egy C2Q Q8200 proc. 4 Gb Kingmax DDR3(1333MHz) beép videokari, Xigmatek Gaia hűtő.
Ez a konfigot lehetne húzni kb. 2.8 GHz-ig?
Ugyanis eddig csak 344 fsb-ig(2.4 GHz) tudtam emelni az alap 333(2.33GHz)-at. Utána fagyás jött!
Esetleg valaki tudna ebben segíteni?
Köszöntem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vírusirtó topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 3D nyomtatás
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest