Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Megint félreérthető voltam, én sem arra gondoltam, hogy a 400-as memóriák 800-on fognak menni, én a sávszélességre gondoltam, ami szerintetetk nem függ össze a sebességgel.
Egyszerű példa: Van egy út megy rajta 1 kocsisor 100-al. Bővítik két sávosra (ez a DC), attól az autók sebessége nem gyorsul, csak annyit nyernek vele, hogy immár két sorban több autó tud átmenni.
( Ez egy nagyon jó példa volt a dc-re), tehát te mondtad ki, hogy elméletben kétszer annyi adatot fog kapni a dc miatt a proci. Akkor most dupla sebesség 4 kocsi, vagy normás sebesség 8 kocsi. Belátom, hogy az utobbi gyorsabb, mivel a koléga a tesztből ezt bizonyította, de azt is, hogy nem olyan sokkal, szóval igen is van értelme a dc-nek, ha valakinek nincs olyan memóriája ami az FSB órajelén tud futni. De amit ti mondtatok az a gyorsabb és jobb megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest